Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie dorosnę, nie chcę być dorosła, dorosłe życie jest straszne

Polecane posty

Gość gość

mam zamiar ciagle zyc jak nastolatka, mam 26 lat i jest ok wy tez?

Gość gość
podziękuj za to swoim rodzicom, że wydali ciebie na ten okrutny świat

Gość gość
Fajny humor foto jest na ten temat w necie. Bobasek w pieluchach z błogim uśmieszkiem mówi: całują po nóżkach, miziają po brzuszku, uśmiechają się do ciebie słodko. PIERNICZĘ, NIE DORASTAM!

Gość gość
ja też tak żyję, teraz mam 22 lata ale to na pewno potrwa jeszcze parę lat póki się uczę. tak mi jest najwygodniej, a opinie innych i koleżanki myślące że jest ze mną coś nie tak mam bardzo głęboko w d***e :)

Gość gość
odejscie kazdego mojego ulubionego zwierzaka wprowadza mnie w rozpacz, bo uzmyslawiam sobie jakie to zycie jest kruche, nic nie warte, jak szybko odchodza ci ktorych kochamy i ze cos-ktos wczoraj byl, a dzisiaj go nie ma i zycie toczy sie pomimo to dalej. i ze z nami bedzie to samo, zostanie lezacy worek kosci i skory do zagrzebania w ziemi. jestem za delikatna na ten swiat/zycie. dla mnie to przeklenstwo zycie na tym swiecie, nie godze sie na zycie zgodnie z prawami przyrody. wolalabym byc dzieckiem i nie miec swiadomosci na temat tego wszystkiego.

Gość gość
Takie życie jest super, wieczna nastolatka ale pod jednym warunkiem: ZE MASZ KASE :) źródło dowolne: sponsor, bogaty partner, spadek itp, ale bez kasy nie da się żyć bezproblemowo... Ja osobiscie znam takiego chłopaka/faceta, po 30stce, forsy ma nie wiem skąd, nigdy w zyciu nie pracowal, wyglada jak student, zadaje się z malolatami i jest szczesliwy, mega optymista jak dzieciak. Bez kasy to dupa i tyle

Gość gość
Mam 24 lata, mam to samo. Nie chcę być dorosła.

Gość gość
czyli dalej chcesz być upośledzonym dzieckiem bez żadnej odpowiedzialności

Gość gość
nie wiem skad ten regres we mnie. naprawdę sama to zauważyłam. dopóki miałam faceta i wszystko szlo tak jak powinno to chcialam byc taka hop do przodu dorosla. a po zerwaniu, kilku latach samotnosci, chorowania i stalkingu zawinelam sie jak slimak w skorupe i zyje wspomnieniami dawnych dobrych czasów. ucieczka przed problemami?