Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wg Was Prawo Przyciągania działa?

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś mógłby mi polecić coś do poczytania na ten temat?

Gość gość
oj działa, działa

Gość gość
poczytaj wątek 'pozytywne myslenie raz jeszcze' z tego forum i nawet z tego działu :) wpisy Pozkaza bezcenne,masz tam też książki które warto przeczytać a prawo działa..

Gość gość
a może jakieś przykłady dla zobrazowania? :)

Gość gość
spróbuję znaleźć ten temat i poczytać :)

Gość gość
Działa. :) Zacznij kontrolować swoje myśli a potem na nie wpływać. Obserwuj dokładnie każdą myśl czy uczucie, zauważysz jak to działa a potem będziesz mogła sama kreować świat jak chcesz..dzięki własnym myślom. Śmiałam się z tego jeszcze 4 lata temu a dzięki przypadkowi przekonałam się,ze to my wplywamy na rzeczywistość dzięki mysloksztaltom..

Gość gość
podnoszę :)

Gość gość
To my jesteśmy odpowiedzialni za swoje myśli (WSZYSTKIE) więc i każda myśl jest przykładem. Myślisz o kimś i nagle on/a nawiązuje kontakt-znasz to? Myślisz że czegoś bardzo nie chcesz -przyciagasz to, bardzo chcesz- ucieka, tak to działa

Gość gość
gdyby tak bylo ulozylo by mi sie chgociaz w jednej swerze zycia, a w kazdej jesz betznadziejnie, nie przesadzam.. pokico mam tak ze jak ktos mi sie sni to go w niedlugim czasie spotkam, oczywiscie ktos dawno nie widziany.

Gość gość
Jak to "bardzo chcesz- ucieka" ? chyba odwrotnie ;)

Gość gość
Dobro które dajesz innym mnoży się i powraca do ciebie. To jest piękne.

Gość gość
gość dziś akurat u mnie się nie sprawdziło ;) dobra byłam i dostała po d*pie ...tak to działa :)

Gość gość
a jak pogodzić w rodzinie przyciąganie pieniędzy,skoro tylko ja nastawiam sie na ich przyciągnięcie a rodzina narzeka ciągle na ich brak? ich jest więcej,ja jedna,a przecież jeśli ja sie wzbogacę to oni też..czy jakoś jedno drugiemu nie przeczy? czy ich negatywne nastawienie do pieniedzy może blokować moje pozytywne? czy to mi odbiera szanse na sukces?

Gość gość
22-09 może nie jesteś dobra i dlatego.

Gość gość
Nie patrz na rodzinę, odcinaj się od ich negatywnych poglądów, po prostu rób swoje. Jak sama zaczniesz robić dużo konkretów w swoim życiu, to na swoim przykładzie im pokażesz, że nie warto narzekać i płakać nad swoim losem. Trzeba zakasać rękawy i brać się do roboty, bo nic samo z nieba nie spada. A pozytywne myślenie bardzo pomaga przyciągnąć sprzyjające okoliczności i innych pozytywnych ludzi, którzy razem z Tobą będą chcieli coś budować (a nie niszczyć).

Gość gość
A dlaczrgo nikt nie może podać tu tych wskazówek? Podajcie chociaż trochę pomożecie innym

Gość gość
Ja dodam, że wiara jest najważniejsza. Można sobie powtarzać 1000 razy, że będzie się bogatym, ale to nic nie da jeśli się w to nie wierzy. Te pozytywne myśli trzeba ładować emocjami i wiarą.

Gość gość
a możecie podać jakieś przykłady jak to u Was zadziałało? :)