Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile czasu szukaliscie pracy?

Polecane posty

Gość gość

Ja skonczylam inzynierie mechaniczna, wysylam po 2 oferty dziennie i nawet sama zapytania do firm, aczkolwiek nie moge znalezc pracy od 2 miesiecy juz. A wy ile szukaliscie pracy i ile ofert dziennie wysylaliscie?

Gość gość
w Polsce brakuje firm dlatego trudno znaleźć prace Kraj duży a firm jak kot napłakał

To fakt że w kraju ciężko o pracę więc pracuje za granicą ale to praca mnie szuka..

Gość gość
No niestety.. Moze nie wysylam duzo zapytan bo co 2 dzien gdzies po 2-3 zapytania (lub odpowiedzi na ogloszenia), moze to za malo.no nie wiem.. Ale od 2 miesiecy nikt sie nie odzywa, sprawdzalam moje CV i jest dobre nawet pisalam je za pomoca specjalisty. Chcialabym wiedziec ile czasu czekali inni bo ja nie wiem czy 2 miesiace to nie jest za duzo.

Gość gość
Najważniejsze to udowodnić swoją przydatność dla pracodawcy. On to doceni i nie skrzywdzi cię. Pensje idą przecież cały czas w górę a co jak co ale pracy w PL nie brakuje.

Gość gość
ja dosyć szybko znalazłam dzięki http://www.link2usedom.eu/ do Niemiec do hotelu, wyjeżdżam w przyszłym tygodniu :) już się nie mogę doczekać, przypominam sobie jeszcze trochę język i jadę !