Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ściąganie koloru u fryzjera!

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny:) Jutro jestem umówiona do fryzjera na ściąganie koloru(obecnie mam ciemny kasztan,wpadajacy w czerwień) Do dekoloryzacji(nie mylić z rozjaśnianiem) Ma fryzjer nałożyć mi farbę orzechową i zrobić o kilka ton jaśniejsze pasemka. Tylko boję się tej dekoloryzacji,że np ten kolor nie zejdzie mi, fryzjer mnie już ostrzegał że tak może być, a mam tak okropne teraz włosy:( no i jak pomyśle że zapłacę 250 zł za coś co nie wyjdzie:( Choć salon ma dobre opinię to się obawiam. Pytanie do was jak wygląda dekoloryzacja włosów, i czemu trwa tak długo? Bo fryzjer mnie ostrzegł że będę siedzieć u nich pół dnia. Krok po kroku jak wygląda ściąganie koloru takie profesjonalne!Z góry DZIĘKUJĘ!

Gość gość
ty chyba się z jakiejś wioski urwałaś, żeby tak banalnych pierdół nie wiedzieć jak dekoloryzacja włosów i z czym to się wiąże, oraz ile się nap******ic trzeba, żeby ten kolor wypłukać.

Gość gość
Po prostu pierwszy raz będę mieć taki zabieg, zawsze malowalam na jeden kolor włosy, aż coś mi odwalilo i pomalowałam na kasztanowy, który wyszedł prawie czarny, teraz to jest z czerwoną poswiatą, dlatego pytam jak taki zabieg wygląda....

Gość gość
Po prostu pierwszy raz będę mieć taki zabieg, zawsze malowalam na jeden kolor włosy, aż coś mi odwalilo i pomalowałam na kasztanowy, który wyszedł prawie czarny, teraz to jest z czerwoną poswiatą, dlatego pytam jak taki zabieg wygląda....