Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powrót do przeszłości

Polecane posty

Gość gość

gdybyście mogli wrócić do przeszłości i zmienić jedną rzecz, co to by było?

Gość gość
Temat stary jak świat. Nic bym nie zmienił bo nie mozna zmienić niemożliwego. Bajek się dziecino naczytałaś, spier/da/laj więc na spacerek do lasu, może wilka spotkasz i cie przeleci, lalunia :P

Gość gość
wiele rzeczy, przede wszystkim inny kierunek studiow i wieksze przykladanie sie do nauki

Gość gość
a ty idź pokop piłkę przy trzepaku albo kartofle obsyp

Gość gość
wyjasnienie specjalnie dla ciebie: to jest pytanie o to, co uważamy za największy błąd w swoim życiu i jaka stąd płynie nauka, to znaczy, czy czegoś nauczyliśmy sie

Gość gość
Skoro chcesz wracać i coś naprawiać, oznacza, że nic nie naprawiłaś i niczego cię to nie nauczyło. Kiedy popełnia się błąd, można go naprawić w miarę szybko, ale jak się czeka latami na cud, to tylko mole można wyhodować. Któraś lalunia napisała tu, że zmieniłaby kierunek studiów, to zmień i przykładaj się do nauki!!! Dla niektórych studia są balastem, po co więc się na nie baranico wybrałaś? Nie pojmumję jak można być tak głupim?!

Gość gość
a ty co taki agresywny jesteś? skądyś ta złość się bierze: coś w życiu nie wyszło?

Gość gość
za stara jestem juz na dzienne, a na zaoczne nie stac mnie juz. i chuj ci w d**e cwelu

Gość gość
inny kierunek studiów oraz poszedłbym wcześniej do pracy,ale może musiałem z jakiegoś powodu tych popaprańców na prawie spotkać

Gość gość
wyjechałbym od razu za granicę,zaraz po szkole szkoda tych lat na taką harówkę w Pl

Gość gość
a mnie jest dobrze tu i teraz

Gość gość
Nie wyszlabym za mąz,tylko zostala sama z dzieckiem......a jeszcze wczesniej,nie odrzucilabym milosci A.