Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co facec***iszą po latach i chcą rozwalic kobiecie wszystko

Polecane posty

Gość gość

Po co facec***iszą po latach i chcą rozwalic kobiecie wszystko

Gość gość
fajnie, że chyba nie widać mojego wpisu, dzięki kafeterio

Gość 30stkaaa
Ja odnoszę wrażenie, że chcą się upewnić, że mają szczęście, że z nią nie są.... chcą zobaczyć zaniedbaną zgryźliwą kobietę :)

po to, żeby się głupia baba zastanawiała co za durne pytanie w ogóle psychologiem jesteś i dociekasz? po co?

Gość gość
Nie jestem psychologiem. Napisał do mnie taki, który wiele lat temu sam nie miał ochoty się wiązać a teraz kiedy ja mam męża, nie w smak mu że jestem szczęśliwa. Chciał się spotykać i odmówiłam a mimo to nie chce się odczepić. Nalega na spotkanie, obraża mojego męża.

Gość gość
Wtedy zostawiał sobie furtki w postaci innych kobiet a teraz, jak się okazało, że mu się nie poukładało a ta olana kobieta jest szczęśliwa to go w*****a i tyle.

Gość gość
30stkaaa dziś Ja odnoszę wrażenie, że chcą się upewnić, że mają szczęście, że z nią nie są.... chcą zobaczyć zaniedbaną zgryźliwą kobietę usmiech.gif x Hahahah a po co się upewniać? Gdyby byli szczęśliwi to nie musieliby sprawdzać, czy dobrze zrobili, że wiele lat temu rzucili daną kobietę. Byliby pewni, że to była dobra decyzja, tak po prostu.

Gość gość
Widocznie nadal cie kreci skoro to rozstrzasasz. :)

Gość gość
Nie. Nawet wtedy nie było fajerwerków, za krótko to trwało. Tym bardziej teraz nie rozumiem jego zachowania, co najmniej tak jakby utracił wielką miłość z która był 10 lat ;)