Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma nic bardziej pohańbiającego dla białej kobiety niż seks z czarnym

Polecane posty

Gość gość

na zawsze traci ona wtedy godność i prawo do określania się mianem człowieka. Nie mam nic przeciwko temu, by białe kobiety, nawet Polki wybierały na partnerów białych mężczyzn z bardziej rozwiniętych krajów, to jest w porządku, ale ludzie nie mogą parować się ze zwierzętami. Pomyślcie tylko, jakie to upokorzenie być wykorzystaną i zostać zlewem na nasienie dla zwierzęcia. Wtedy taka kobieta zniża się poniżej poziomu tego zwierzęcia, któremu daje się wykorzystać, jak mięso. To ona robi za przedmiot do wycierania k****a. Domeną naszego gatunku jest najbardziej rozwinięty, najsprawniejszy mózg. Gdy kobieta paruje się ze zwierzęciem to uwstecznia nasz gatunek i ściąga nas na powrót do paleolitu. Sama też pokazuje w ten sposób, że nienajlepiej u niej z rozwojem intelektualnym. Pomyślcie, jakie będą konsekwencje tego, że nasz gatunek zacznie cofać się w rozwoju i utraci swój największy walor. To mózg ludzki jest architektem najpiękniejszych, imponujących dzieł i pozwala przeżywać wszystko w tak złożony sposób, a nie byle nażryć się, p*****ać, zapewnić sobie bezpieczeństwo i spać.

Sam jesteś zacofany w rozwoju. W czasach gdy Polski na mapie jeszcze nie byłoludność egipska żyła w domach i potrafiła wybudować piramidy , latarnie morskie, czy sfinksa. Polacy 1000 lat później potrafili wybudować lepiankę , więc kto tu zacofany jest?

Gość gość
A co to znaczy ludzie nie mogą parować się ze zwierzętami? Bo z tego co wiem to parować znaczy gotować na parze.

Gość gość
Przykro mi, ale egipcjanie nie byli czarnoskórzy, choć ten mit właśnie podoba się wielu czarnym w USA.

Kalwa Kisiwani i Songo Minara pewnie też nie przez czarnoskórych zostały zbudowane, miasto z kamienia o nazwie Zanzibar też nie co? Medyna Kairuan Thugga Meknes Wymieniać dalej znawco?

Gość gość
Ja juz na sama mysl, ze mialby mnie dotknac murzyn albo turek. Mam ochote wejsc pod prysznic i sie umyc, bo sie automatycznie brudna czuje. Jak jeszcze mieszkalam w Polsce, nie mialam takiego toku myslenia. Ale po latach doswiadczen z tymi "ludzmi", ktore chcac nie chcac zebralam mieszkajac miedzy nimi (mieszkam w Niemczech). Moge stwierdzic ze Europejki decydujace sie na zwiazki z tymi zwierzetami to poprost plebs i dno intelektualne bez jakiegokolwiek szacunku dla swojej osoby.

Gość gość
Czyż nie prawie każdy marzy o tajce? Drobniutkiej, waziutkiej? Hipokryta pieprzony

Gość gość
Ale nie porównujmy tajki, istoty ludzkiej do małpiszona bo to głupie...

Gość gość
hooj im w doope, chcą małpy niech ich biorą, tępe suki

Gość lazy nigga
czarnego łatwo zdobyć ale trudno utrzymać przy sobie, czarni zdradzają na potęge, wyrooha i zaleje taką polczyne a potem spíerdoli inna roohać i zalać, a ta zostaje z czarnym bachorem i bez kasy bo czarny nic "oficjalnie" nie zarabia. Tępe polczyny, same ruinują własne życie, i hooj im w ich tępe doopy

Gość gość
Najgorzej jak się urodzi bambo, i czarnuch ja porzuci, żadny biały nie weźmie taką w raz z spadkiem mambo.

Gość gość
Autorze mozesz pisac co chcesz ale biele kobiety pragna byc przeleciane przez czarnego. Kobiety kieruja sie chucia albo materializmem.

Gość gość
Biala kobieta i murzyniatka to szczyt obciachu. Widać żaden rodak jej nie chciał to dawała murzynowi. Ale syf.

Gość gość
nic im nie zostaje tylko skok pod pendolino z małym bambo, ale czyszczenie genetyczne co jakiś czas potrzebne

Gość gość
Nie boj sie czarnego jak go dotkniesz to sie nie ubrudzisz.A jak zgasisz swiatlo to wszystkie wygladaja tak samo.

Gość gość
Co za głupoty. Koleżanka ma wspaniałego męża o czarnej barwie skóry, który kocha ją i od lat nosi na rękach, a dzieci mają śliczne i mądre. Poznali się i po prostu w sobie zakochali, żadne z nich nie planowało związku z kimś odmiennej rasy. Tak się po prostu stało.