Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rasizm Anglików

Polecane posty

Gość gość
"Ja nie mam ochoty bronić polaków w Anglii ,ale jesli Ty masz ochotę to powodzenia ." x no i przez takich durni jak ty polska jest taka jaka jest a nie taka jak jest UK czy USA. bo zamiast się identyfikować ze swoimi rodakami, zamiast starać się bronić ich wszędzie tam gdzie są, zamiast jednoczyć się i próbować zwiększać nasze wpływy gotowa jesteś wyrzec się ich i zostawić ich swojemu własnemu losowi. jesteś po prostu i zwyczajnie głupia. x "Chodzi mi o to że jeśli doszło do aż takiej eskalacji nienawiści wobec polaków i juz nie ważne z jakich powodów,to chyba czas się zastanowić nie nad anglikami ale nad polakami. Czy warto dawać sie poniżać za wszelką cenę ..za funty oddać godność ,zdrowie i własne dzieci krajowi który nas nie chce . " x jeżeli "doszło do aż takiej eskalacji..." to polskie państwo ma obowiązek bronić polaków. od tego kur... jest jak dupa od srania. polacy mają prawo tam być a jeżeli to się anglikom nie podoba to możemy zacząć rozmawiać o zasadach na jakich tam są i coś ustalić. ale dopóki tam są to zasranym obowiązkiem brytyjskiego rządu jest zapewniać im bezpieczeństwo tak samo jak brytyjskim obywatelom. szczególnie że są tam zupełnie legalnie i nie łamią prawa. a ich poniżenie wynika właśnie ze stanowiska takich idiotek jak ty, które pozwalają ich poniżać. "brytyjski poddany" czy teraz "brytyjski obywatel" nigdy w takiej sytuacji sam sobie nie będzie pozostawiony a ty, idiotko twierdzisz że "nie masz ochoty bronić polaków w Anglii".

Gość gość
skoro zamiast bronić polaków i polski gdziekolwiek by się nie znajdowali to ty próbujesz szukać w nich win i stajesz po stronie atakujących ich angoli to jesteś po prostu głupią, zdradzecką suką która dla przypodobania się angolom wyrzeka się własnego kraju i narodu. w czasie okupacji pewnie dawała byś d**y hitlerowcom.

Gość gość
Do gość dziś Nacisnęłam na odcisk ..co ? :) "no i przez takich durni jak ty polska jest taka jaka jest a nie taka jak jest UK czy USA" Nie przed takich jak ja ale przez takich jak Ty .Wulgarne prostaczki którym się wydaje że narozrabiają za granicą a jak tam biją to wielkie larum i żądają od takich jak ja pomocy . "jeżeli "doszło do aż takiej eskalacji..." to polskie państwo ma obowiązek bronić polaków" ...i broni Was ,tylko ja nie bardzo rozumiem po co ? Każdy ma wybór i jeśli ktos wybiera takie traktowanie to mnie nic do tego .Większość i tak wróci ,reszta poleci wyrzec się polskiego obywatelstwa bo czuję się anglikami,europejczykami jak zwał tak zwał .

Gość gość
gość dziś " to jesteś po prostu głupią, zdradzecką suką która dla przypodobania się angolom wyrzeka się własnego kraju i narodu. w czasie okupacji pewnie dawała byś d**y hitlerowcom" Dzięki Bogu moja rodzina cała w Polsce ..nie sprzedajemy za euro dzieci by je nam zniemczyli czy zangliczyli i jest tak od pokoleń :) D**y tez nie dajemy i nie dawałyśmy ...no chyba że któraś przed kozakami nie uciekła bo jesteśmy ze wschodu :) Szanujemy to co mamy :) Wuj przeszedł z Andersem cały szlak i wyladował w Anglii .Piechotą do Polski wrócił nie wiedząc do zastanie w kraju ..takich przykładów jest więcej :) ..tak ogólnie Też Tobie życzę miłego dnia w tej Anglii :)

Gość gość
"Nacisnęłam na odcisk ..co ? usmiech.gif" x normalna rzecz że świnie i zdrajcy wyrzekający się własnych rodaków i wypinający się na nich budzą wściekłość. za okupacji takim sukom jak ty golili łby na łyso żeby odróżniały się od porządnych ludzi. jeżeli to dla ciebie powód do zadowolenia to dobrze, przynajmniej łatwo cię będzie dorwać i ten sprzedajny łeb ogolić. całe szczęście przyszły inne czasy i takie sprzedajne q***y jak ty już nie nadają tonu prowadzonej przez polskę polityce która za nic miała polaków nie tylko na emigracji ale w ogóle i polegała na podlizywaniu się obcym. ale z tym już koniec. sprowadziliśmy polaków ze wschodu to i tym którzy będą ofiarami jakichś represji w anglii pomożemy. i może za parędziesiąt lat naprawdę będzie można powiedzieć że się jest dumnym z bycia polakiem. ale najpierw trzeba się pozbyć takich szmat jak ty.

Gość gość
Myslałam ze rozmawiam z nie dojrzałą dziewczyna ,ale widzę po tym jak piszesz że jesteś maleńkim chłopczykiem :) Tobie się wydaje że jesteś patriotą pisząc w taki sposób ? :) Jestes bardzo nie dojrzały i zabawny :) Dzięki takim "szmatom" jak ja jeszcze mój kraj funkcjonuje i nie upadla się ...aby takich wiecej :)

Gość gość
Narzekać na Polskę można między Polakami, jednak Brytolom nie należy pokazywać żadnych obiekcji co do naszego kraju ponieważ nie będą ciebie szanować i paszport brytyjski niczego tu nie zmieni, dalej będziesz nie brytyjczykiem i obcym także nie ma sensu lizam im doopy. Polacy wyjechali do UK zarabiać kasiore, szmal i hajs, raczej pogoda oraz brytyjska architektura nie powala na kolana żeby na siłę się wynaradawiać bo to nic nie zmieni.

Gość gość
Rasizm jest w stosunku do wszystkich "innych". Nawet do ludzi ktorzy sie tu urodzili tylko maja ciemniejsza skore. Polacy chca zostac bo wielu ludzi od lat nazywalo ten kraj domem. Niczym sobie nie zasluzyli na takie traktowanie.

Gość gość
Brytyjska gospodarka ruszy z kopyta gdy pozbędzie się unijnej biurokracji i durnych regulacji ograniczających przedsiębiorczość, wtedy będą potrzebować jeszcze więcej imigrantów niż obecnie. Stagnacja jest zawsze winą błędnej polityki regulacyjnej państwa, im więcej regulacji tym gorzej, więc wyjście z unijnego kołchozu pozwoli brytyjczykom rozwinąć skrzydła.

Gość gość
Rozumiem Anglików, w Warszawie też jest za dużo imigrantów, a to złodziejskich Wietnamczyków, chciwych Chińczyków, zdegenerowanych Czeczenów i innego podejrzanego elementu z Kaukazu, chorych psychicznie na islam Arabów, kombinujących z przemytem Afrykanów i innych. Trzeba ich wypędzić tak szybko jak się da. Polska krajem narodowych, ale w Polsce da się to zrobić, a dla Anglii jest już za późno. W samym Londynie rodowici mieszkańcy to tylko 60% ludzi, reszta to obcy.

Gość gość
"Myslałam ze rozmawiam z nie dojrzałą dziewczyna " x w d***e mam co ty "myślałaś" szmato. wypinając się na polaków straciłaś jakiekolwiek prawo do wypowiadania się. jesteś sprzedajną małą suką którą po prostu trzeba wyplenić, wyrwać jak chwasta żeby nasz naród i kraj mógł stanąć na nogi i miał szansę w globalnym społeczeństwie. zresztą nawywanie "myśleniem" wypierdów twojego sprzedajnego łba to nadużycie.

Gość gość
Ty jesteś chwastem skoro bronisz polskich nierobów w Anglii. Przez Polaków Anglicy nie mają pracy, bo są tak pazerni że pracują bez tchu i zaaden Anglik nie może na spokojnie pracowac