Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam żadnych znajomych. Jak to jest mieć znajomych, koleżanki itp ?

Polecane posty

Gość gość

Ja od 15 rż nie mam żadnych znajomych, w liceum bylam odludkiem, teraz mam 10 lat wiecej i jestem sama jak palec, nie mam ani jednej kolezanki , nikt mnie nie lubi, niby wychodze z domu ale co z tego ? na ulicy kolezanki nie poznam, czy juz do konca zycia tak bedzie, bez znajomych ? ja nawet na imprezie nie bylam nigdy, to wszystko wina moich rodzicow bo zabraniali mi wychodzic z domu i tylko musialam sie uczyć

Gość gość
Ja tez mam mało znajomych, jakieś tam koleżanki mam, ale one mają swoje przyjaciółki, mi też brakuje przyjaciółki z którą mogłabym o wszystkim pogadać. Jedynym moim przyjacielem jest mój chłopak. Mam tyle lat co Ty.

Gość gość
Ja jestem jeszcze 10 lat starsza od Ciebie, mam męża i dzieci i małe grono znajomych. Właściwie z większością jakoś kontakty się poluzowały i z takich na co dzień zostało mi kilka koleżanek. Dzwonimy do siebie co kilka dni, raz na jakiś czas się spotykam z którąś. Fajnie mieć kogoś zaufanego, porozmawiać, poradzić się, pochwalić czy wygadać. Mam jeszcze siostrę i brata, z siostrą też lubię pogadać i bez telefonu wieczorkiem się nie obejdzie. Najszybciej w pracy albo na jakimś szkoleniu/studiach kogoś poznasz. Tak zupełnie na ulicy to mało prawdopodobne. J

Gość gość
ja miałam znajomych do nie dawna. na plus jest tylko to, że możesz się rozwijać towarzysko. ale poza tym więcej problemu niż korzyści. cały czas ktoś mnie prosił o przysługę, to pieniądze musiałam pożyczać itd., często nie oddawali. tak na prawdę to czułam że i tak nie mam na kogo liczyć bo jak ja chciałam gdzieś wyjść to oni nie mogli, jak oni chcieli to ja musiałam się zmuszać...

Ja też nigdy nie miałem znajomych. W szkole nawet nie gadałem z nikim na przerwach. I jeszcze taki niefajny trend tam panował że się ludzie znali z poprzednich etapów edukacji. Po skończeniu szkoły zostałem permanentnie samotny. Dziewczyny oczywiście też nigdy nie miałem i dzisiaj to kolejny kłopot do kompletu z którym się zmagam. Na ulicy się coś nie udaje.

Gość gość
Tez nie wiem, mam jedna kolezanke z która widuje sie raz na 2-3 miesiace, takie typowe bla bla bla, zapraszala mnie na jakąs imprezke ale nie poszlam, ona obraca sie w specyficznym towarzystwie (artysci, ASP i te klimaty). Inna kolezanka jest wieczną pesymistką, ona jest ciagle nieszczesliwa, lubie z nią rozmawiac ale czasami jak zacznie gadac o smutnych rzeczach to ja tez mam ochote płakać :O

Gość gość
to ja z 18:13. jeszcze dodam, że musiałam często nadstawiać karku dla kogoś i g****o z tego mieć.

autorko, mnie też rodzice blokowali, chcę Ci powiedzieć, że jesteś jeszcze młoda, korzystaj z życia, odbij sobie te lata i niczego się nie bój. zadbaj o siebie, a znajomi nie będą Ci potrzebni "na siłę". a takich normalnych poznasz w naturalnym miejscu, np. miejscu pracy, bo kogo poznasz na imprezie?:D nic na siłę, wszystko przyjdzie naturalnie, tylko musisz pokochać siebie i nie uzależniać się od innych.

Gość gość
Na imprezach faceci chcą tylko zaliczyć albo się nachlać :O nawet jesli mówią że jest inaczej, chodzi im tylko o twoja d**e.