Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakiej on jest orientacji ?? Co mam myśleć ??

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy w szkole średniej. W tamtym roku natknęłam się na wiadomość od jego kolegi ,,Kocham Cię ❤❤❤". Kiedy spytałam się to powiedział, że jaja sobie z niego robi, ale drążyłam temat, spytałam jeszcze raz czy jest gejem powiedział, że tak. Przyjaźnimy się, jeszcze nigdy ,,oko" nie poleciało mu na chłopaka. Kilka razy powiedział mi, że wystający stanik koleżanki mu przeszkadza, że dekolt za duży. Zachowuje się normalnie, ubiera się normalnie, owszem używa lakieru do włosów, kiedyś kiedy miał problem z trądzikiem użył korektora. Kiedyś powiedziałam mu, że jadę z kolegą gdzieś tam a on powiedział ,,powiedz jaki, no przecież nie zabiorę ci go". Gej czy nie gej ??? Pomóżcie mi...

Gość gość
Po tym co napisałaś nie da się powiedzieć, może byc tez bi... Znałam faceta który miał żone i dzieci, a na boku kochanka, pracowal jako trener w klubie sportowym...

Gość gość
Myśląc że jest gejem zaprzyjazniłam się z nim. Otworzyłam się, zna mnie bardzo dobrze. Zauważyłam, że miał wiele koleżanek, ale jednocześnie ma 2 kolegów z którymi ciągle pisze.

Gość gość
Mnie to wszystko zwyczajnie przytoczyło teraz. Ostatnio miałam gastroskopie, zaczął mi opowiadać o koledze który miał zabieg Kolonoskopi i stwierdził, że to przecież obrzydliwe. Wtedy zaczęło mnie zastanawiać - no jak to obrzydliwe w jego orientacji to jest obrzydliwe ???

Gość gość
Może przyznał się żeby mieć spokój

Gość gość
Też jestem gejem i kolonoskopię uważam za obrzydliwą :P