Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomozcie

Polecane posty

Gość gość

Witajcie kochane. Mam pytanie niestety pominelam dwie talb anty 20 i 21 teraz wypada przerwa. Wyjechalam i nie wzielam opakowanie s**t. Powiedzcie jakie jest ryzyko? Czy tobic przerwe teraz czy xacxac nowe opakowanie? Sama nie wiem.

Gość gość
Jest tu ktos?

Gość gość
Doradzi cos ktoras?

Gość gość
Prosze o normalne wypowiedzi

Gość gość
Potraktuj dzien 20 i 21 pierwszym i drugim dniem przerwy. Czyli kolejny blister zacznij o te dwa dni wcześniej. A na wszelki wypadek od teraz przez tydzień zabezpieczaj sie dodatkowo prezerwatywą.

Gość gość
I koniecznie przeczytaj ulotkę dołączoną do pigułek (skoro nie masz jej przy sobie - wyszukaj w necie). Producent powinien w niej określić postępowanie w przypadku pominięcia pigułki.

Gość gość
Najlepiej kup kropelkę i zaklej dziurę

Gość gość
gość w kość POPIERAM CIE ten tekst z tymi "czarami" mnie rozlozyl jesteś debeściak. Ona powinna brac jeszcze tabletki na inna czesc ciala, domyślasz się jaka? Nie wiem,ze dla ludzi nie uprawianie seksu to dramat nie mogą się powstrzymać jakby nie mieli innych przyjemności z zycia.. PROSTE TO TAKIE ZEBY NIE POWIEDZIEC prostackie :D :D

Gość gość
skoro pominęłaś 2 tabletki to nie lepiej pomysleć o innej metodzie antykoncepcji? nehormonalne środki obecnie są tak samo skuteczne.

Gość gość
Nie sądzę by prezerwatywa była tak samo skuteczna. Zawsze może pęknać...

Gość gość
więc jeśli dla was to za mało to stosujcie coś dodatkowego. może to być np contragel, zel plemnikobójczy. Albo starajcie się współżyć tylko w dni niepłodne, nie wyznacza się trudno...

Gość gość
owszem nie jest to trudne pod warunkiem ze ma się regularne cykle. Gorzej kiedy te są nieregularne.

Gość gość
zawsze można kupić tester. Bardzo dobre są te na ślinę np Afrodyta. Ta sprawdza się również w przypadku nieregularnych cykli.