Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja synowa nie doksztalca sie i nie rozwija a moj syn jest ambitny

Polecane posty

Gość gość
mowie o autorce. osoba powyzej jest SUPER

Gość gość
Trzeba bylo sprobowac z nim rozmawiac przed slubem a nie teraz mieszasz i macisz bo brakuje Ci wlasnego zycia. Rozwiedzie sie,takiego zycka dla Niego Chcesz? Rozwodnika z dzieckiem? Myslisz,ze bedzie Ci za to wdzieczny? Znienawidzi Cie. Poza tym mysle,ze to provo...watpie aby w drugim miesiacu ciazy znienawidzona synowa leciala Ci sie chwalic ,ze zostaniesz babcia :-) chyba wiesz skad sie biora dzieci i domyslasz,ze potrzebne jest i parcie i pracie :-)

Gość gość
Trzeba bylo sprobowac z nim rozmawiac przed slubem a nie teraz mieszasz i macisz bo brakuje Ci wlasnego zycia. Rozwiedzie sie,takiego zycka dla Niego Chcesz? Rozwodnika z dzieckiem? Myslisz,ze bedzie Ci za to wdzieczny? Znienawidzi Cie. Poza tym mysle,ze to provo...watpie aby w drugim miesiacu ciazy znienawidzona synowa leciala Ci sie chwalic ,ze zostaniesz babcia :-) chyba wiesz skad sie biora dzieci i domyslasz,ze potrzebne jest i parcie i pracie :-)

Gość gość
Ooo,prowo ciagnie sie dalej.Dajecie sie wkrecac tej pannie ktora go pisze jako tesciowa? Niedawno tez pisała podobne.

Gość gość
19'58.Moze ty wybierz się do psychiatry. Gosć ma racje,bo teraz co ktorys temat to projekt kafe,wakacje i nuda tworzy prowo. A ten temat niedawno był,to a propos.

Gość gość
Przeciez po pierwszym wpisie wie się,ze to nie jest od kobiety dojrzałej tylko młodej.Wystarczy uwazniej czytać.

Gość gość
Zapewne ta sama dziewczyna załozyła kolejny nieprawdziwy ,troche nizej jest.Cos "sadze,ze mój syn..."wiec ta co wyzywa kogos od głupich bab sama niech się uda do terapeuty -psychiatry,bo z IQ cos nie halo, haha.

Gość gość
Autorko rozumiem cie bardzo dobrze. Sama jestem zona takiego meza betona, ktory nie chce sie ksztalcic ani rozwijac. Twoj syn kiedys przejrzy na oczy. Tak jak ja. .,

Gość gość
o ja pier...ole, kolejna tesciowa uwaza, ze synowa jest za malo ROJAL do jej rasowego ogierka. a gonic cie w podskokach, az sie bedzie kurzylo, klempo!

Gość gość
Ludzie powinni sie dobierać, wykształceniem równiez poniewaz będą na tym samym poziomie,będą mieli o czym rozmawiać,może też wspólne zainteresowania. To tak jakby dr,adwokat, profesor uczelniany wziąl sobie za żonę dziewczę po ZSZ pracującej na kasie w Biedronce.

Gość gość
14:16 a skad wiesz że synowa autorki nie jest po studiach> stara nic o tym nie pisze, pisze tylko że jest "nieambitna i sie nie rozwija" a to moze byc jej subiektywne zdanie...niech stara napisze jakie ma wyksztalcenie syn i synowa to pogadamy.

Gość gość
Tu autorka tematu. Moj syn ukończył dwa kierunki: filozofię i socjologie. Teraz robi doktorat z filozofii ze stoicyzmu. Jak widać bardzo sie rozwija. Synowa skończyła biologię i pracuje jako nauczycielka przyrody w szkole podstawowej :O i nie chce sie dokształcać żeby miec lepsza prace.

Gość gość
Wow,filozofia i socjologia.No to sie natrudził,b.ciezkie kierunki do nauki. No,gdzie on,ten twoj wymyslony synus pracuje po tych kierunkach?co wymyślisz? A może dziewczyna lubi prace w szkole podstaw.?może to jej pasja? Po co ciągniesz kobieto to prowo?!

Gość gość
Prowokatorko,dzis kazdy moze napisac doktorat! Wchodzisz na strony,szukasz kierunku,doadujesz sie z promotorem i tyle. Na dodatek doktorat dzis to zadna nobilitacja i nie jest brany tytul przy naborze do pracy ani wynagrodzeniu. I to ma byc dowod,ze się synek rozwija?No turlam sie ze śmiechu,bo marnie wymyslasz.myślę,że jestes w drugiej klasie gimnazjum najwyzej,taki twoj poziom.

Gość gość
14:51 nie jest mną autorką. prosze nie sluchajcie tej osoby gdyz ona sie pode mnie podszywa. juz odpisuje. moj syn jest po studiach synowa tez ale on idzie dalej i kolejne certyfikaty robi a ona nie robi juz nic wiecej skonczyla studia i uwaza ze wsytarczy. pozdrawiam autorka

Gość gość
14:51 Jak śmiesz podszywac sie pode mnie? zgłaszam to gdzie trzeba... autorka

Gość gość
Ja jestem po studiach chemicznych a mąż po zawodowce. Jest bardzo dobrym człowiekiem, ma bardzo dużo w sobie wiedzy życiowej, on nigdy nie miał warunków żeby się kształcić. Sam zarabiał jako dziecko czy nastolatek na zeszyty czy dojazd do szkoły. Szybko musiał iść do pracy. Wiem że nigdy mnie nie opuści. Uratował mnie jak bardzo ciężko zachorowalam. Więc dla mnie wykształcenie nie ma znaczenia, bo ma bardzo bogate wnętrze. A że czasami zrobi jakiś błąd ortograficzny lub stylistyczny, to nic strasznego.

Gość gość
Tu autorka. Juz zglosilam ten zalosny podszyw. Jestescie mlode i glupie,nie rozumiecie ale zrozumiecie kiedy Wasi synowie opuszcza Was i wybiora jakies glupie lafiryndy,byle to dupa zakrecilo i juz polecial :-/, zostawil mnie ...ja chce tylko dobrze dla niego. Moja kolezanka ma sliczna corke, taka inteligentna i ambitna i w dodatku sa zamozni, to bylaby dla Niego dobra partia a nie takie cos i ta ciaza. Nie uznam tego wnuka,moze to nawet nie jego bo tak szybko,podejrzane to! Kaze mu aby zrobil testy na ojcostwo.

Gość gość
19:44 Kłamczucho, nudzi ci się? jesteś zapewne nastolatką...przestan sie pode mnie podszywać po raz kolejny bo twoje wpisy wygladaja załośnie.... widac to od razu że to jest podszywanie sie pode mnie autorkę. Wynos sie stad...

Gość gość
19:48 mozesz mi naskoczyc koorffo :-) to Ty w*********j stad z Tym smiesznym provem :-)

Gość gość
Jestem autorka,nie sluchajcie tej wariatki z 19:48. Podszywa sie pode mnie ,psuje mi temat :-( wiecie jak jej sie pozbyc? Czy to zle ,ze kocham mojego syna i chce dla Niego jak najlepiej?

Gość gość
Powiem Wam prawde,moj synek studiowal pedagogike i zaocznie stosunki miedzynarodowe,to zdolny chlopiec,wszystkie panie w dziekanacie go chwalily! I jeszcze dorabial roznoszac ulotki a potem w kebabie...a tamta,co to za kierunek bezpieczenstwo narodowe?

Gość gość
Uwielbiam jak ktos niszczy prova glupim k****m.

Gość gość
Najwyrazniej tej starej szmacie sie nudzi jak wymysla takie denne prova. Spisz idiotko? Jutro zalozysz temat z perspektywy synowej?

Gość gość
Że też wam chce sie nabijac posty na tym durnym prowo. Sorki,naiwne jestescie.

Gość gość
21'24,no przeciez studiowal socjologie i filozofie z ktorej niby doktorat pisze a teraz gadasz co innego?

Gość gość
Wakacje,wakacje..dziec***iszą kolejne prowo a wy lykacie jak mlode pelikanki te bzdury.

Gość gość
Coscie tacy powazni :-) to kafe a nie forum filozoficzne,wyciagnijcie majty z rowkow bo chyba cisnie co niektorych :-) Ktos sobie jaja robi z autorki a Wy wielcy moralizatorzy...sami tu zagladacie :-)

Gość gość
8'01,pouczasz innych a sam gosciu tez tu zaglądasz hehe. Przeciez ta osoba zaklada co jakis czas smierdzace z daleka prowokacja a mamuski się jarają i nic nie dociera,że posty kupy sie nie trzymają,poziom gimbazy,itd.

Gość gość
wczoraj Sama twoja wypowiedz uzywajac słowa "stara" swiadczy ze jestes głupią osmarkaną pindą,ktorej brakuje wychowania.