Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakiej on jest orientacji ??

Polecane posty

Gość gość

Przepraszam za dzial, ale moze Wy mi pomożecie. Jesteśmy w szkole średniej. W tamtym roku natknęłam się na wiadomość od jego kolegi ,,Kocham Cię ❤❤❤". Kiedy spytałam się to powiedział, że jaja sobie z niego robi, ale drążyłam temat, spytałam jeszcze raz czy jest gejem powiedział, że tak. Przyjaźnimy się, jeszcze nigdy ,,oko" nie poleciało mu na chłopaka. Kilka razy powiedział mi, że wystający stanik koleżanki mu przeszkadza, że dekolt za duży. Zachowuje się normalnie, ubiera się normalnie, owszem używa lakieru do włosów, kiedyś kiedy miał problem z trądzikiem użył korektora. Kiedyś powiedziałam mu, że jadę z kolegą gdzieś tam a on powiedział ,,powiedz jaki, no przecież nie zabiorę ci go". Gej czy nie gej ??? Pomóżcie mi...

Gość gość
Porozmawiaj

Gość gość
Wiesz, jak patrzę na młodych mężczyzn teraz, to co drugi wydaje się gejem. Ale z drugiej strony nastały czasy, że pytanie "czy jesteś gejem?" geja nie obrazi, a jak chłopak sie obrazi to znaczy że nie jest. Proste :-)

Gość gość
Wiele razy chciałam zapytać ale zwyczajnie brakowało mi odwagi

Gość gość
A z wyglądu totalnie nie przypomina geja. Ma tylko jedne kolorowe spodnie (niebieskie), woli luzniejsze bluzki, nie wchodzą w grę rurki ani nic w tym stylu.

Gość gość
zapytaj. Ja znam 3 gejów, po dwóch w życiu byś nie powiedziała, że mają inną orientację. Jeden z nich jest nauczycielem matematyki w liceum i bardzo się ukrywa, z obawy o pracę właśnie. Jeśli to twój przyjaciel szczera rozmowa się przyda, jeśli tylko kolega to może lepiej zostawić to w spokoju.

Gość gość
Jesteśmy przyjaciółmi. Raz właśnie powiedział, że jest gejem po tej wiadomości, ale najpierw trochę się nie odzywalismy, a później powiedział to tak na odczepnego i juz nigdy nie wracaliśmy do tematu. Ostatnio miałam gastroskopie, zaczął mi opowiadać o koledze który miał zabieg Kolonoskopi i stwierdził, że to przecież obrzydliwe. Wtedy zaczęło mnie zastanawiać - no jak to obrzydliwe w jego orientacji to jest obrzydliwe ???

Gość gość
No to gej. Żaden hetero nie powiedziałby, że jest gejem. Albo głupia prowokacja na kafeterii. Na dwoj***abka wrożyła hehe