Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem ciągle zmęczona i senna, chyba mam raka...jakie badania zrobić ?

Polecane posty

Gość gość

Jutro mam wolny dzien, chce isc prywatnie na badania, robilam 2 miesiace temu morfologie estrogeny prolaktyne mocz testosteron TSH , nic w sumie nie wyszlo poza niskim poziomem estro i niskim poziomem leukocytów... żelazo itp normalne, biore regularnie wit D3, bralam tez suplement na anemie i nic, nadal ledwo chodze, poce sie bez powodu, ciagle chce mi sie spac :O Myslalam zeby zrobic dokladniejsze badania na tarczyce FT3 ? Bylam u lekarza ale zbył mnie, ze to przemęczenie bla bla bla, ja sie czuje fatalnie od kilku miesięcy, to nie ma nic wspolnego z przemęczeniem, przeciez ja nie pracuje i siedze w domu na d***e to od czego mam sie zmęczyc ? :O

Gość CUKIERNIK 24 LATA
Cukier robiłaś?

Gość gość
Ile TSH wyszło?

Gość gość
TSH wlasnie bylo w normie, nie mam przy sobie wyników ale bylo w okolicach 1,4 UI... ale dlaczego w takim razie mam objawy niedoczynnosci ? zmęczenie, sennosc, nie jestem gruba ale mam wysoki poziom tkanki tluszczowej, sadelko na brzuchu, mętne ''pijane'' spojrzenie :O Czy mozna miec niedoczynnosc przy prawidłowym TSH ? Cukru nie robiłam, zrobic ? Zwykle badania glukozy czy tą tzw krzywą cukrową ?

Gość gość
Żyjesz w strasie? Może masz depresję?

Gość gość
mozesz zbadac kortyzol, on powoduje zmęczenie fizyczne i psychiczne, także wzrost wagi ciala i tkanki tłuszczowej bez powodu

Gość gość
Jak jestes złodzi wszystkie badania mozna szybko zrobić w http://www.apc-analizy.pl/ . ja tez miałam takie wątpliwości i zrobilam badania i teraz jestem spokojna.