Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Minionkowa

Staramy się o maluszka

Polecane posty

Gość Minionkowa

Cześć, Zapraszam kobietki starające się o aniołka ;) Okres miałam 13 czerwca. 25 czerwca staraliśmy się z mezem cały dzień i noc :) 26 i 27 ciężkość i ból jajników i miałam wodnisto mleczną wydzielinę.. Teraz dalej mokro ale mniej biała. Dzisiaj męczy mnie okropny ból jajników jak na okres aż zwinęłam się z bólu. Dodam, ze mam juz 3 letnia córeczkę. Co myślicie?

Gość gość
mogę mu pomóc jak chcesz

Gość gość
Jest juz taki temat

Gość gość
Nie pisz "aniołka". O bobasa się sie starasz... dziecko, szkraba, maleństwo...

Gość Minionkowa
Dzieci to aniołki ;)

Gość gość
Nie na tym forum. Aniołki, to dzieci, które "odeszły". Ty będziesz miała tak jak napisałam. Małe, fajne i śliczne :-)

Gość gość
Myślę że g****o mnie obchodzi Twój ból jajników, wydzielina z Twojej i niedoszły aniołek vel gowniarz.

Gość Minionkowa
Nie ma tu żadnych staraczek? Hej kobiety złączmy się :)

Gość gość
jakies obrzydliwe te staraczki.opisuja wszystko ze szczegolami a ich swiat sie kreci wokol sluzu i innych odchodow.w zasadzie sa w tym unurzane, oczy maja zalane i niczego innego nie widza i wszystko inne jest bez znaczenia

Gość gość
Właściwie to powinnaś widzieć jak się ciąża objawia. Po co piszesz bo nie rozumiem? Wiadomo że ktoś jeszcze stara się o dziecko ale jak to się ma do twojej ewentualnej ciąży?

Gość Minionkowa
Każda ciąża jest inna, tak samo dziecko ;) w pierwszej ciąży zero objawów.. Jedynie zgaga od 6 miesiąca. Wypowiadam się i oczekuje, że inne starające się też zaczną i możemy wspierać się i wspólnie cieszyć.. Porównywać objawy ;)

Gość Natka_21
Dołączam :) starania od 3 miesięcy. Narazie niestety nic ale nie poddajemy się ☺

Gość gość
Ja nie wiem czemu na temacie ciąży wypowiadają się osoby które nie były ,nie są i nie będą w ciąży bo nie mogą zajść i wylewają tu swoje frustracje ubliżając innym. na tym temacie rozmawia się o sluzie i różnych innych wydzielinach które pojawiają się w ciąży jak również o mdłościach i wymiotach no to też pojawia się w ciąży więc po co te zniesmaczone tymi wszystkimi opisami wchodzą na te tematy ..wniosek jest jeden chcą wiedzieć jak to jest czy jakby to było a skoro nie doświadczają tego osobiście to chociaż naubliżają autorce...żałosne ..nie interesuje WAS nie wchodźcie na takie tematy ..apel do nie staraczek

Gość Minionkowa
Święte słowa! :) ostatni gość gratuluje podejścia :* Natka a w owulację dajecie czadu? Mój pierwszy bobas strzał dzień przed owulacja

Gość gość
Mężulek strzelił spermą i w brzuchu pojawił się bobas. Buhahaha