Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba zostałam niesprawiedliwie oceniona

Polecane posty

Gość gość

Zaraz powiecie, że jestem glupia że się tym w ogóle przejmuję, ale ja nienawidzę niesprawiedliwości. Parę dni temu zdawałam egzamin, z którego dostałam 5 'wystawione z wielką przyjemnością'. Wykładowca był bardzo miły, miałam nawet wrażenie, że lekko mnie podrywał, wpatrywał się we mnie i co jakiś czas miałam wrażenie, że patrzy się na mój biust (ale dekoltu nie miałam). Równolegle z ćwiczeń podwyższałam ocenę o pół stopnia, bo miałam niską ocenę (tylko 3, bo nie wypowiadałam się na zajęciach w ogóle). Podniosłam, ale dopiero po jednym poprawieniu tego co napisałam (dziewczyna jest bardzo dokładna, chyba każdy musiał poprawiać o ile coś tam podwyższał czy musiał dodatkowo zaliczać). Jakież było moje zdziwienie, kiedy w systemie zobaczyłam, że mam dwie piątki... A potem się kapnęłam, że przecież ten gość musiał nam wpisać przekazane przez doktorantkę oceny, bo to on jest prowadzącym wpisanym w systemie. Tym bardziej, że nawet osoby aktywne na zajęciach mają oceny od 3,5 do 4. Dzisiaj byłam w szoku jak z ludkami rozmawiałam. Nie wiem, czy nie jestem jedyną, która ma 5. Nie wiem o co chodzi... Na egzaminie dobrze mówiłam, rozkręcilam się, ale to nie jest powód, żeby komuś podwyższać ocenę z ćwiczeń. Przyszło mi do głowy, że może dostałam taką ocenę, bo mu się spodobałam? nie wiem, ale moim zdaniem to jest nie fair. Nie zasłużyłam na to.

Gość gość
Puknij się. Mocno.

Gość gość
może każdemu dał lepszą ocenę

Gość gość
Nie dał, bo przecież mówili jakie mają oceny wpisane.

Gość gość
21:52 bo co?

Gość gość
problemow gorszych nie masz?

Gość gość
d****a