Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile pieniedzy wziac ze soba do bulgarii , pomozcie podpowiedzcie

Polecane posty

Gość gość

w tym roku pierwszy raz wybieram sie do Bulgari i kompletnie nie wiem ile kasy zabrac , w ogole boje sie troche tego kraju raczej wakacje spedzamy we Francji Wloszech Hiszpanii Grecji i wszelakich podlegajacych tym krajom wyspach , to kraje w strefie euro i nie bylo problemu z kasa zreszta bankomaty na kazdym rogu a w restauracjach tez mozna placic karta w tym roku nie wiem co nam strzelilo padlo na Bulgarie - ryzyk fizyk jak to sie mowi ale nie mam pojecia ile pieniedzy zabrac na tydzien na trzy osoby tak zeby fajnie spedzic czas bez oszczedzania na wszystkim moze ktos byl, moze wie, moze pomoze??

Gość gość
czytalam ze mnustwo kasy idzie na lapowki , jak sie nie da recepcjoniscie to wszystko z pokoju wyniosa a my zamierzamy miec dwa ipady ze soba:o

Gość gość
Weź kartę. Nie jedziesz do buszu.

Gość gość
Bulgaria jest dosc tania jak na miejsce wypoczynku, my w 2 przez tydzien nie wydalismy wiecej niz 250euro, codziennie 2xjedzenie na miescie, jakies drinki, piwo, owoce, przekaski i woda na plaze, do tego bilety autobusowe i wycieczka fakultatywna. Nie bylismy w aquaparku, jesli jedziesz z dzieckiem to pewnie tam pojedziecie wiec troche trzeba doliczyc. Mysle ze 500 euro spokojnie wystarczy. Euro najlepiej wymieniac na lewy w hotelowych kantorach :)

Gość gość
Dzieki , czyli kupic euro i wymieniac w Bulgarii To prawda z tymi lapowkami ??

Gość gość
Tak, wez euro. Z lapowkami sie nie zgadzam absolutnie. My nie dawalismy. Nic nie ginelo

Gość gość
Byłam kilka lat temu w Obzorze i pamiętam, że było bardzo tanio. Dobre wino, piękna pogoda, ciepłe morze, supermiejsce na wypoczynek:) Z hotelu nic nie ginęło, a raz koleżanka zostawiła nawet w pokoju na widoku trochę kasy przez nieuwagę. Pani posprzątała, ułożyła rozrzucone pieniądze i sobie poszła.

Gość gość
Też lecę do Bułgarii w tym roku i planujemy wymienić 1000zł na Euro :) na 2 osoby, wyżywienie to śniadania i kolację :) ale wszyscy znajomi, którzy tam byli mówią, że tyle wystarczy na luzie :)

Gość gość
Byłam kiedys w bułgarii i uwazam że fajne panstwo- tanio i swietna pogoda. Tam gdzie byłam w wiekszosci miejscach mowią po polsku:-)

Gość gość
Dzieki dzirwczyny pozytywnie mnie nastawilyscie

Gość gość
powiem Ci ze w Bulgarii jest zarabiscie tanio. jak bylam z kolezankami to kazda z nas kupila sobie dowod z fastidcard com i pojechalysmy i bylysmy ustawione. Mozna bylo lajtowo kupowac wszystko itd :D