Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Melka1233

W którym dniu cyklu wyszedł Wam pozytywny test ciążowy?

Polecane posty

Gość Melka1233

Hej dziewczyny staram się z mężem o dziecko - pierwszy cykl, dzisiaj rano robiłam test w 25 dniu cyklu - wynik negatywny, był to bardzo czuły test 10mlU/ml zrobiony z pierwszego moczu po obudzeniu. Już jestem załamana, czy jest jeszcze nadzieja, że jestem w ciąży? Teraz z testowaniem poczekam do niedzieli, chyba, że wcześniej zaskoczy mnie @ :( Jak Wasze testy wychodziły?

Gość gość
tydzień po terminie okresu dopiero robiłam i był od razu pozytywny. Po co ten pośpiech?

Gość melka1233
Tydzień po terminie okresu to już nie ma po co robic testu, jak ktoś ma regularnie od kilkunastu lat mięsiączkę to tydzień opóźnienia to już wiadomo o co chodzi.

Gość gość
No nie koniecznie wiadomo ja mialam regularny okres co 27-28 dni i mialam 5 dni spoznienia i nie byla to ciaza tylko cysta:(. A teraz zrobilam yest dzien przed spodziewana @ i wyszedl pozytywny teraz jestem w 12tygodniu ciazy

Gość gość
Jasne lepiej robić mnóstwo testów przed terminem a potem się zastanawiać czy jednak jest ciąża czy też nie.

Gość gość
W obu ciazach w 23 dniu cyklu przy cyklach 26 dni. Taki test jak Ty robiłaś 10

Gość gość
1 dzien przed planowanym okresem. Przez to, ze mialam dosyc dlugie cykle ok. 33 dni, byl to 31 dzien cyklu

Gość gość
Jesli ty juz sie zalamujesz w pierwszym cyklu, ze nie wyszlo, to co bedzie przy nastepnych nie udanych probach :D????