Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce żeby na forum było wesoło jak dawniej

Polecane posty

Gość gość
Imp to którędy do Ciebie z tego Lęborka, czy Fromborka, nie pamiętam :(i czy Lalkarz się nie obrazi? 😴

Gość gość
Mialaś w sobie Wilka i Kokosa? :-P :-P😴:-D

Gość gość
P.S. tak Talio, nie powinnam filtrować z Twoim mężem, tym bardziej, że nigdy tak naprawdę mnie nie interesował. X z kogo jeszcze zrobisz idiotę?Kiedy opowiadanie o Andro?Idź na terapię bo masz poważne zaburzenia wynikające z samotności

Gość gość
Kto kopulował wirtualnie? Kørfo nie każda łapie żonatego ciula na gołą tzipe. FLIRTOWAłAŚ z Wilkiem, z Cynikiem, z Androgenem,Kojotem. Każdym który wirtualnie zrobił ci minetkę.

Gość gość
Mozecie chociaz raz na nikogo nie bluzgac?

Gość gość4imp
gość dziś Chodzi tylko o twoją hipokryzję, oburzasz się z anoniomowych żartów "w obliczu prawdziwych problemów" a sama dorzuciłaś kamyczek do tych problemów. Sama rzucasz muszelką świętego oburzenia w innych ludzi a powinnaś wiedzieć, że jesteś jednym z nich oczko.giflapka.gif 4444 Nie gościu. Do forum mam zdrowy dystans. Piszę to, ponieważ wciąż pozostaję anonimową osobą i taką pozostanę. ;) Natomiast czytałam wasze "tekściory" do Talii. Jeśli już chcecie palić na stosie czarownice, najpierw upewnijcie się czy wierzycie w to całe "czary-mary", czy po prostu chcecie kogoś spalić. ;) Zacznijcie może od rachunku sumienia. A na drugi raz jak nie wiecie- nie podpuszczajcie, bo to i tak nic nie da. ;) Ja chyba wiem co robiłam ;)

Gość gość
Odwracanie uwagi od siebie jest słodkie (zważywszy na to, że kilka nickow znam) XX Nie wystarczyło ci włażenie z buciorami w małżeństwo? Musiałaś jeszcze dóópy obrabiać innym uzytkownikom? Jesteś wstrętna i nie dziwie się że jesteś samotnai to forume to twoje życie:classic_cool:

Gość gość
Sama przyznała, że flirtowała z Andro, ale nie widzi w tym nic niewłaściwego.

Gość gość
Żeby to głos zabierała Mid Eve lub inna ale wymądrza się bezrobotna, zimna i samotna fryta z Sopotu. Wyśmiała Wilka bo za biedny, potpiertolila inne nicki by opowiedzieć jakie to ma fantazje. Fantazje się realizuje nie opisuje ale jak się nie ma co się lubi. Nawet mąż cię kopnął . W końcu. Chętnie popatrzę na twój dalszy upadekni poczekam na Inne żony :classic_cool:

Gość gość
Gosc imp Masz 100% racje, popieram to

Gość gość4imp
przyjaciel in spe dziś Imp to którędy do Ciebie z tego Lęborka, czy Fromborka, nie pamiętam smutas.gif i czy Lalkarz się nie obrazi? spioch.gif 4444 Żeby tylko Lalkarz In. ;) Pewnie jak się jego żona zjawi też będę "wywoływana" ;) Czekamy na inne żony i rady z kozetki. 😴 Rozbujamy to forum. ;)

Gość gość4imp
Kusza Myślivski dziś Mówisz Imperium o żartach o Talii? Były przednie. Jeśli dziewczyna ma trochę dystansu do siebie, to pewnie też się pośmiała. 4444 Kuszo, na jakim dziwnym forum się obracamy, gdzie fikcja jest podnoszona do rangi świętego oburzenia, a życie do żartu? Bo ja nie wiem. Dziwne to czy straszne? ;)

Gość gość
Imp żartowałemtrafię w środku nocy pod tę latarniępo zapachuz piwem w kieszenidla Lalkarzów wszystkichi pójdziemy na ławeczkę :D

Gość gość
Muszce prawie włosy wyrwała za żonatego Najusia :-D

Gość gość
Fikcja? Uprawiałaś seks z wilkiem, a potem go obśmiałaś.

Gość gość
tylko te dwie się odezwały uderz w stol

Gość gość
Musik ma wszystkie włosysam widziałemi wąsy. 😴

Gość gość
Uwagazaraz z kaloszów wychynie ten ptaszek co trzeba. 😴

Gość gość
Lufa Twoja mnie kusi Kuszaale i przeraża nieco. 😴

Gość gość4imp
Och, skoro jakieś opowiadania pisane na kolanie przeżywaliśmy rok, to co nam zaszkodzą te miesiące. ;) O Androgenie ( dobrze w sumie, że Talia dobrała mu się w końcu do du=py, bo to sympatyczny facet i niech żyje im się jak najlepiej), już nie pamiętamy. Po prostu czekamy na inne żony i gajowych. ;) Kuszo, raczej chodzi mi o element prowadzenia forumowych wojenek w obliczu czyiś (realnych) problemów.

Gość gość4imp
Poza tym dodam, że twórczość Ina zostanie doceniana i wyłapana "na falach radiowych", dopiero po skolonizowaniu Marsa i bliskiego spotkania z Obcymi. ;)

Gość gość
To prowadźcie te wojenki na mailach idiotki a nie tu!!! Tam Publiki brak? Żałosne jesteście:O💤 Muszko , nie daj się sprowokować👄

Gość gość
Hipokryzją jest mailowanie z facetem o którym się wie że jest żonaty i kościół nie ma tu nic do rzeczy. Tłumaczy się winny👄

Gość gość
Ja tam uważam że Imp najlepiej smakuje na zewnątrz, a nie w środku, po chwili rzecz jasnai podejrzewam że Ty Kusza teżale nie jestem pewien. 😴

Gość gość
Imp i Kusza:P:P:PKurfa kurfie łba nie urwie co widzimy a żona jak popije to polecą maile i wtedy się osracie jak obrabiają wam dópy.

Gość gość4imp
Nikogo nie prowokuję, a tym bardziej ludzi bez refleksji. Zajmijcie się własnymi du=pami następnym razem i przy następnych żonach. Bo znów się rozczarujecie, że nie macie mojej "wszystko pochłaniającej ci=py". ;) Straszne, nie? Nie ma ci=py, co za nudziara. 😴 Temat rozbujany i zakończony. Na forum nadal...smutno. Ale to już od dawna. 4444 Psuj, wiem, że masz rację, ale zrozum, że jeżeli masz żonę czy partnerkę i jeżeli ona by tu zawitała, to pomarańczowe "g"(które ma tu nick) , znowu będzie naprowadzało. A potem przeczytamy, ze "przecież zostałam wywołana". ;) Tak, zostałam. I odpowiedziałam: ci=pa jest moja. 4444 No więc Kuszo, uwielbiam hipokryzję. ;)

Gość Najszybszy w mieście
Kuszo w Kościele nie ma hipokryzji Popatrz na takiego księdza Oko, czy Ojca T. Rydzyka , oni są po to by szerzyć miłość, dobroć. Nie to co ten Lemański, Tischner czy inni tego typu

Gość gość4imp
gość dziś Imp i Kuszajezyk.gifjezyk.gifjezyk.gif Kurfa kurfie łba nie urwie co widzimy a żona jak popije to polecą maile i wtedy się osracie jak obrabiają wam dópy. 4444 Wow, akurat ja i Kusza święte nie jesteśmy (sorry Kusza :D ), ale raczej ta sprawa nas nie dotyczy. ;) Znam mnóstwo świętych pań, które też pisały "tylko" maile do żonatych mężczyzn. Niektóre też tylko "wystawiały" ci=py. Ja tam zawsze zaczynam od "opuszków palców". ;) :P

Gość gość
Myśliwska? Jeśli Twoja facjata przedstawia poziom urody reszty tutejszych gwiazdeczek to ja już rozumiem czemu realizujecie swoje ambicje w słowie pisanym:-D Wizja przestraszyłaby większość facetów:-D A może jednak nie, tu wszystko ma branie :-):-D

Gość gość
hehe, ależ mam nosekwychynięcie w czasie rzeczywistym. 🖐️