Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce żeby na forum było wesoło jak dawniej

Polecane posty

Gość Najszybszy w mieście
Dodam jeszcze że wiem co piszę bo co niedziela jestem w Kościele Tylko za filarem stoję zazwyczaj :(

Gość gość
za dużo się wachlarzu tłumaczysz. winni się tłumaczą. karma wraca i do ciebie wróci lada dzień.

Gość gość
CzwarteImperium Być może ktoś stworzył nick na potrzebę chwili rozmowy z Want- być może. Znałam i takie osoby. Czy to on ją szantażuje- jestem pewna, że nie. Tutaj działa zasada wzajemności. Ja mam Twoje zdjęcie- Ty masz moje. Chyba , że Want wysyłała każdemu jak leci ale o taką tępotę jej nawet nie podejrzewam. Ogólnie wymiana zdjęć tutaj świadczy o głupocie. CzwarteImperium Ja wiem kto wkleił moje zdjęcie, uważam, że to było zabawne. X To jak cię nazwać Agniesiu skoro z Want próbowałaś zrobić idiotkę a sama się tu kompromitujesz? A ona była sama i mogła robić to co chce:)

Gość gość
Wystarczy, że Talia pokłóci się z Andro, wypije i wklei maile ze zdjęciami ci=py Agnieszki, która pochłonęła k****sa Andro :D Posrasz się ze strachu fryto.

Gość gość
Chóój ze zdjęciami pipy ciekawe komu dópę stąd obrobiła za plecami:classic_cool:

Gość gość
Po kiego chùja znowu mieszasz w to Want tępaku jepany?

Gość gość
Cytaty, dowody, screeny, świadki ???albo wy/pie/rd/al/aj, do Patagonii. 🖐️

Może mi, albo Tobie :( Gorzej jak połączyła nas jakoś i teraz pójdzie plota tutaj że my coś ten tegesc :( Mi to raczej już nie zaszkodzi, ale Tobie ? 😴

Gość gość4imp
To wytłumacz Naju hipokrytom o co "biega" w życiu, bo ja chyba nie potrafię. Nie tłumaczę się, po prostu czytałam zjeb=usy jak się zachowywaliście.;) Ależ proszę bardzo. Niech Talia wklei zdjęcie mojej ci=py. Czekamy. ;)

Gość gość
wypiertalaj nudziarzu z Łodzi. na ciebie też przyjdzie pora. privovałeś z Sileną, Diabliczką, pewną, Muszką i uj wie z kim. ciulu bez ambicji przegrywający od lat🖐️

Gość gość
Znowu ten hipokryta Naj robi wrzutki że nienawiści na forum winny jest Kaczyński, Macierewicz, Rydzyk i Oko. A może jednak naprostujmy fakty. Czy to nie Ty, światły i postępowy ziejesz jadem i nienawiścią do ciemnoty spod znaku obcych Twoim poglądom? Spokojnie obdarzysz swoimi szlachetnymi uczuciami całą tą nienawistną, ciemną, zacofaną masę:-D

Gość gość
No i najważniejszeto forum od półtora roku jest najlepsze w całej swojej historii.

Wine za obecny stan forum oczywiście ponosi tylko i wyłącznie Donald Tusk Zniszczył najpierw Polske, później Kafeterie a że mu było mało to rozwala Unie i spowodował Brexit 😴 Przepraszam według Prezesa Bretix 😴 Menda ten Tusk-co? 😴

Gość gość
-Na dodatek Najszybszy jesteś w odróżnieniu od tej ciemnej, pisowskiej hołoty postępowy.Oni sra/ją na obcych ludzi z forum, Ty jako ten wyżej umiejscowiony w społeczeństwie dodajesz do obstrukcji swoją żonę, własnodu/p/nie wydalając na nią fekalia. No bo jak inaczej rozumieć to publiczne robienie jej w bolo? Postęp Miłość..

Gość gość
Ja p*****le:O💤 czy kogoś to jeszcze bawi?

Gość gość
Na mój w dalszym ciągu czuły nos piszesz sam ze sobą trampku rób większe pauzyale zdania o forum nie zmieniam.

Sugerujesz gościu że to wszystko pomarańczowe elekorat Pis?😴 Czyli że Ty też ciemnota pisowska jesteś ? :(

Gość gość
Tusk to Chyży Ruj :O

Gość gość
To moźesz sobie chcieć.

Gość gość4imp
W zderzeniu z "unią realną" gościu mnie to nie bawi. Temacik porzucam, ale chociaż rozbujaliśmy to smutne miejsce. Czekam na żony Ina, Naja i na kota Prezesa. ;) A także na męża Kuszy. 🖐️ P.S. mąż Kuszy może mieć do mnie realne pretensje. Chciałam na serio ją na mailu uwieść. :(

Gość gość
4Imp ja dałem, ale czas minął. 😴

Ja czekam na mecz 😴 I najprawdopodobniej się doczekam o 21 Jutro Wam wynik napisze bo wiem że macie tutaj służbe w tych godzinach goście moje malutkie :(

Gość gość
Na ten czas daj fina do kalosza i to razem pod molo uchowaji postaw obok Muchęto się zachowa do 21. 😴

Gość gość
pozdrawiamy teściową i pieska.

Gość Rektor Uniwersytetu Postępu
Nagrodę Wielkiego Fekala otrzymuje Najszybszy w Mieście, za pracę naukową : "Macierewicz , Kaczyńśki i jego kot -winni tego że zdradzam żonę" Laudację na cześć zacnego Laureata wygłoszą forumowe kochanki:)

Gość gość
POpieranie Platformy Obywatelskiej świadczy o brakach w rozumowaniu :O

Gość Poważne pytanie mam
Jakie macie dowody na to że Imperium i Najszybszy zdradzaja?

Gość gość
CzwarteImperium Być może ktoś stworzył nick na potrzebę chwili rozmowy z Want- być może. Znałam i takie osoby. Czy to on ją szantażuje- jestem pewna, że nie. Tutaj działa zasada wzajemności. Ja mam Twoje zdjęcie- Ty masz moje. Chyba , że Want wysyłała każdemu jak leci ale o taką tępotę jej nawet nie podejrzewam. Ogólnie wymiana zdjęć tutaj świadczy o głupocie. CzwarteImperium Ja wiem kto wkleił moje zdjęcie, uważam, że to było zabawne.

Gość gość
I nawet postępowy i zacny ksiądz Tischner nie pogłaskałby Cię po główce za to co robisz żonie