Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moda na odkryte brzuchy

Polecane posty

Gość gość

Zauważyłyście, że znowu wróciła moda na odkryte brzuchy? Pełno dziewczyn i młodych kobiet śmiga w krótkich bluzkach, odkrywających pępek... Co o tym sądzicie?

Gość gość
Do 30-tki spoko nie przeszkadza mi potem to już jest malo apetyczne

Gość gość
Nie. Nie zauważyłam aby czasy sprzed 15 lat wróciły, wręcz mam wrażenie że kobiety długo jeszcze będą miały na to alergie jak po zatruciu się ciastem

Gość gość
Jakieś gwiazdunie tera takie noszą to pewnie pod koniec lata na przyszłą wiosnę będzie plaga. Co kto lubi, ja nie lubię po prostu jak mi nery podwiewa, nawet jak jest ciepło to się goło czuję

Gość gość
tylko po domu, osiedlu, podworku. wyjscie na miasto, do szkoly,na uczelnie - nie nie nie. nie kulturalne to jakies jest.

Gość gość
Jak dla mnie super:)

Gość gość
Tu autorka. U mnie w mieście to już jest "plaga". Przed chwilą śmignęła mi przed oknem dziewczyna w tak kusej bluzce, że ledwie zakrywała stanik (to uważam za przesadę), a ogólnie widuję dużo dziewczyn z brzuchem na wierzchu. Nie przeszkadza mi to, w sensie takim, że nie oburza, mimo że sama bym się tak nie ubrała. Pytam z ciekawości, czy u was też takie to popularne i jak wam się to podoba :)

Gość gość
heh, mam niezle sadlo na brzuchu, chyba musze zaczac w takim czyms po******lac, panowie by oslepli :classic_cool:, wrecz woleliby zostac w domu :D

Gość gość
Wkurza mnie to. jak pare lat temu miałam super brzuch, to modne były długie worki, zakrywajace tyłek. Teraz, jak walczę z tłuszczem i schabami, modne sa krótkie bluzki. jak już za jakieś 100 lat osiagnę brzuch jak Chodakowska, pewnie znowu moda się zmieni:O

Gość gość
Tak u mnie to tez jest plaga ale to głównie nastolatki.

Gość gość
ja nie widziałam. Podobają mi się takie koszulki, sama tak chodziłam, kiedy poprzednio panowała taka moda. Teraz mam dalej płaski, umięśniony brzuch, ale wiek juz nie ten. :( Choć jak jest bardzo gorąco, to zdarza mi sie biegać po parku w samym topie.

Gość gość
Raczej powiedziałabym, że wróciła moda z lat 80. Czyli krótka bluzeczka, a spodnie /spódniczka normalnie do pasa. I to jest fajne. Oczywiście pod warunkiem, że ma się płaski, zgrabny brzuszek. Ohydne było, jak laski nosiły spodnie biodrowki, tak płytkie, że prawie psiocha na wierzchu

Gość gość
pamiętam tę modę, kiedy nawet w zimie laski chodziły z gołym brzuchem. I nie podoba mi się, kiedy tak chodzą ciężarne. Brzuch w ciązy z wywalonym pępkiem nie wygląda ładnie i po co go eksponować.

Gość gość
Mam 18 lat, chodzę na siłownię i absolutnie mam prawo pochwalić się płaskim brzuchem w takiej bluzce, nie mówiąc już o tym, że bluzki kończące się nad pępkiem są mega wygodne, nosze spodnie z wysokim stanem, nie mam zamiaru kupować długich szmat za tyłek a potem wpychać to wszystko do spodni, żeby jakoś wyglądać :O

Gość gość
Ta moda przeminie, jak każda. Pamiętam jak modne były biodrówki - dzwony. Mało kto w tym wygladał dobrze, wygladało sie klockowato, większości tłuszcz wylewał się bokami, a wystarczyło sie schylić i pół majtek się miało na wierzchu:O A taka moda na odkryte brzuszki to pamietam w latach 90 była, miałam taką krótką białą, koronkową bluzeczkę, eh, czar młodości:D

Gość gość
Po to jest body zeby "jakos wygladac", tak na marginesie :P Ale no chwal sie skoro musisz, mi akurat to zwisa, co moda to inny wymysl

Gość gość
u mnie jest moda na kuse gacie - tak określam niemożebnie krótkie i obcisłe spodenki, nie zakrywające pośladków. straszne to jest :(

Gość gość
jezeli ktos ma ladne cialo to moze chodzic w takich bluzkach,ale jak ktos zapuscil sie i ma sadlo to raczej niewskazane D

Gość gość
To raczej lans gimbusek :( do tego śmieszne krótkie spodenki o wyskoim stanie i//gołym tyłku :( .Ze starszych dzis moze jedna ok.20 letnia z gołym pępkiem mi mignęła.

Gość gość
Nastolatce to pasuje. Kobiecie koło 30 już nie. Chyba że na plaży

Gość gość
jak dziewczyna ma ładne ciało i jakiś to wygląda to niech sobie nosi :) sama takie nosze :) A TW które tu wypisuja ze jak to tak można,to babki które są już stare i im nie wypada lub takie które nie mogą sobie pozwolić na założenie takiej bluzeczki ;)

Gość gość
up

Gość gość
zdecydowanie nie podoba mi sie. Nie jest to modne, nie jest to kobiece, dla ludzi bez wyobrazni. Ladnie sa niekiedy te bluzeczki, ale please, tylko na plaze. Sama moglabym w takich chodzic, ale po co? wyglada to jakby komus materialu zabraklo :P poza tym jak bylam nastolatka mialam taki top, raz w zyciu go zalozylam, przez facetow, wiecej tego nie zrobilam.