Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy cos z tego bedzie

Polecane posty

Gość gość

Hej, ja mam 24 lata, moj przyjaciel z pracy 47. Dogadujemy sie rewelacyjnie. Kilka osob juz zapytało nas czy mamy sie ku sobie. Natomiast do tej pory miedzy nami nic nie było. Czy co sa tylko jakies dziwne domysły czy cos w tym moze byc?

Gość gość
a czujesz cos do niego ?

Gość gość
Bardzo mi sie podobno czuje do niego pociąg fizyczny

Gość gość
a on do cb cos ?? c zujesz tak ?

Gość gość
Trudno powiedziec, bo jego gesty i słowa czasami sa prawie jakby jednoznaczne, z drugiej nie wiem czy nie jest bi...tylko dlaczego ludzie "z boku" tak by mówili o nas?

Gość gość
faceci bi dla mnie nie istnieja. tylko biseksualne kobiety uznaje w swym lozu jesli juz cos

Gość gość
Zostawmy w takim razie sprawe bi. Czy według Ciebie opinie tych ludzi mogą byc słuszne czy to tylko ich złudzenia?

Gość Angelika39
Prawdppodobnie on Cię pociąga bo jest inni niż twoi rówieśnicy jest czymś odmiennym i ciekawym ty pociskasz jego bo jesteś młoda piękna i czuję się przy tobie wyluzowany. Może wyjść z tego romans ale raczej trwałego związku nie stworzycie bo jesteście na innych etapach życia i macie inne potrzeby na co dzień. Może będziecie razem kilka mies ale prędzej czy później te różnice zaczną wam dokuczac.

Gość gość
moze zaproponuj kawe?:)

Gość gość
A uważacie ze inni by cos zauważali gdyby nie było chemii miedzy nami?

Gość gość
nigdy sie nie sugeruj tym co inni mowia- swiergolace kolezanki czy koledzy. ludzie zawsze lubia podchwytywac takie tamaty zeby sie nie nudzic i miec czym czas w pracy wyplenic. ale najczesciej jest tak , ze ty sie wj***esz w jakiegos toksyka i to ty bedziesz z tym syfem zyc, a nie swiergolace kolezanki. one potem wyparuja jak kamfora.