Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce mi się czekac

Polecane posty

Gość gość

Aż wielmozna pani napisze... Naprawdę. Nie chcesz to napisz i tak wezmę ten trójkąt. Więc nie wiem po co wogole się odzywać?

Gość gość
i tak ? to po co tracić czas

Gość gość
nie odzywam się bo mam dość kretyńskich tekstów

Gość gość
Zaraz Cie zablokuje jak dziecko więc wiesz. Po co znowu wróciłem nie wiem. Borderline mi się już na język przylepil. nie będę biegał za żadnymi kobietami. Czyli wiesz ze to kolejne parę dni oddalania się? Może to już w końcu ten ostatni raz. Paniusie się znalazły

Gość gość
mały chłopiec,to zapomnij,czy ja Cie zmuszam do czegoś,zresztą to nie ja :-)

Gość gość
Baw się z kolegami. Niech oni cie liza ja tak szybko nie wrócę....

Gość gość
nie bawię się z kolegami :-)

Gość gość
ahhaa, co moze jeszcze kobieta ma cie zapraszac na seks przez fb :D ty cipcio. jak nie potrafisz przejac inicjatywy to platne ci zostaja :D

Gość gość
Nie potrafię bo mi już tak nie zależy??? Kiedy w końcu to zrozumiesz? postaram się nagrać żeby wam jeszcze dowalic. Bo już mi brak pomysłu jak wam dać do pieca. Wszystko już było. Ruchaj się na miejscu. Co mogę więcej napisać. Ze tak was swędzi że marnujesz swój czas, chyba że to tylko fbi pisze. Na was jestem gotowy. Dawać!

Gość gość
21:21 olewasz dziewczynę, którą niby kochałeś i uważasz, że odchodzi, bo ją swędzi? zakochane kobiety odchodzą, gdy czują się ośmieszane i niekochane, a nie gdy je swędzi. a szkoda czasu to na takie miejsca jak to i na ludzi, którzy są niepoważni i wyznają uczucia anonimom nawet nie wiesz, komu je wyznajesz i z kim rozmawiasz. i jeszcze się mszczą na innych zamiast patrzeć na siebie.

Gość gość
oby kobiety wszystkich takich dupków kopały w tyłek. specjaliści ds. projekcji.

Gość gość
20.52.o co Panu chodzi?S

Gość gość
21:21 ciebie chyba swedzi, skoro tyle piszesz o swedzeniu i ******iu. drugiej stronie szkoda czasu i nerwow na podchody i bycie oszukiwana i wysmiewana.

Gość gość
Autorze..mam zablokowany telefon bo nie zapłaciłam faktury..telefon na kartę mam uszkodzony i nie da się wysyłać.Kupiłam już 3 startówki i bez efektu. Jesli ciągnie Cię do trójkąta to znaczy że nigdy nic Pan do mnie nie czuł..tak jak ja czuję.Myslałam że łączy nas więz emocjonalna..i duchowa.S

Gość gość
też usłyszałam debilne teksty o seksie,jakies trójkąty? to był początek końca,banda idiotów,i po co było cwaniakować ? zamiast szczerze jak człowiek ,się skończyło zanim cokolwiek ,to wam się opłaca? dalej naśladujcie czubków to dobrze na tym wyjdziecie