Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zostać striptizerką

Polecane posty

Gość gość

Od razu poproszę, żeby mnie nie krytykować i wyzywać od nie wiadomo czego, bo nie znacie mojej sytuacji. Otóż jestem po maturach, na studia najprawdopodobniej pójdę na uczelnię prywatną, gdzie koszt to około 100 tys zł czyli strasznie dużo, ale jest to kierunek prestiżowy i ustawienie się do końca życia. Często zastanawiałam się nad byciem striptizerką, bo to duża kasa, nie trzeba sypiać z nikim, wiec nie jest to nie szanowanie się. Na anonimowych wyznaniach znalazłam ten wpis http://anonimowe.pl/evhID To prawda, dużo kasy w krótkim czasie. Jednak nie znam żadnej takiej pani i nie wiem, czy trzeba mieć jakieś specjalne kursy tańca (które też kosztują), czy po prostu iść do klubu i się zgłosić? Jeśli ktoś nie zna odpowiedzi na to pytanie- niech się nie zniża do poziomu 0 i nie obraża mnie. Wiec jak to z tym jest?

Gość gość
Pracowałam w takim klubie jako kelnerka. Dziewczyny które chciały byc tancerkami albo hostessami (siedziały z klientami i zabawiały ich rozmowaą, nie chodziły do pokojów prywatnych) nie miały żadnych kursów. Moze dwie z nich wcześniej miały styczność z tańcem na rurce, ale reszta dopiero sie uczyła od tych bardziej zaawansowanych. Fakt, nasz klub był świeżo otwarty wiec to było zrozumiałe, ze nie wszystkie umieją idealnie tańczyć