Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Istnieją kobiety które się nie malują?

Polecane posty

Gość gość
To jak dostaje kosmetyki za darmo, to byłoby ok? smiech.gif Poza tym mądra dziewczyna wie, że takich jak ty jest mało, że aby się spodobać, ale nie tylko, bo np. też aby dostać pracę i dobrze się w niej prezentować wypada mieć makijaż, bo większość społeczeństwa go akceptuje, mało tego, większość go prawie że wymaga. x Błagam cię, doskonale wiesz o co chodzi. Mądra dziewczyna wie że makijażem spodoba się facetom którzy z pewnością zbytnio nie interesują się wnętrzem i nie chcą budować ciekawej relacji :) a jak "normalne" stanie się obnażanie to też będziesz robić to co ogół? :D

Gość gość
Błagam cię, doskonale wiesz o co chodzi. Mądra dziewczyna wie że makijażem spodoba się facetom którzy z pewnością zbytnio nie interesują się wnętrzem i nie chcą budować ciekawej relacji usmiech.gif a jak "normalne" stanie się obnażanie to też będziesz robić to co ogół? smiech.gif x Nasi ojcowie wybierali nasze matki z makijażem i jakoś sporo z nich utworzyło trwało relację, znacznie upraszczasz sprawę. Co do tego obnażania się, to odpowiadam, że tak. Dostosowuję się do społeczeństwa i jego norm. Nie mówię tu np. o modzie, tylko o normach i zwyczajach. Wychowałabym się wśród golasów, więc nie widziałabym w tym nic złego.

Gość gość
"Czytam twoją wypowiedź i w sumie nie wiem czy jest sens abym się produkował. Gratuluję wywalenia kasy na wygląd, z pewnością z biegiem czasu będziesz miała z niego coraz więcej i w przyszłości zwróci ci się ta inwestycja" To do mnie? jeśi tak to no powiedz coś więcej, jak mam iść spać teraz skoro ta pieprzona odżywka do rzęs zniszczyła moje życie :( A muszę iść spać, bo jak wiadomo dobry wygląd to dużo snu :classic_cool: x I muszę Cię zasmucić (potwierdzić Twoją teorię?). Jeśli laska nie ma pełnego makeupu, to robi sobie hennę brwi i rzęs, może mieć także zrobiony manicure, jeśli nei ma tego może mieć opiłowane paznokcie (sic!), jeśli tego nie robi prawdopodobnie nakłada raz na jakiś czas maseczkę co by buzia była młoda. Do tego idąc do fryzjera wybiera fryzurę podkreślającą jej wdzięki. Albo też ćwiczy by być i zdrową, i zgrabną z jędrną pupą. Nosi pushupy. Do tego pewnie ma minimum 1 odżywkę do włosów. Jeśli nie, kupując ubrania w sklepie wybiera takie by uwydatnić atuty, a zakryć wady. Oprawki okularów dobiera w podobny sposób, albo nawet decyduje się na soczewki - i wygodniej i ładniej. Goli nogi, goli pachy, wyskubuje brwi. Idzie do kosmetyczki na oczyszczanie, na kwasy, na wosk, na inne cuda. Szczerze? Wątpię byś znalazł kobietę (w naszej szerokości geograficznej), która nie robi minimum 1 rzeczy po to by być ładniejszą (a szczerze to robią pewnie po kilka rzeczy jeśli nie w ogóle pakietami). Cale szczęście Ty nie robisz pewnie nic dla wyglądu (przeciez to puste i próżne) więc może ta jedna jedyna zwróci na Ciebie uwagę.

Gość gość
"Nasi ojcowie wybierali nasze matki z makijażem i jakoś sporo z nich utworzyło trwało relację, znacznie upraszczasz sprawę. " A wiesz, jakby tak jeszcze cofnąć? wrócić do czasów jaskiniowych? ni brali nasze jaskiniowe babki bez makijażu. To nie jest myśl? Albo jeszcze lepiej. Nosić burki i nikaby? Wtedy dopiero będzie wiadomo, że ceni się wnętrze.

Gość gość
Wątpię byś znalazł kobietę (w naszej szerokości geograficznej), która nie robi minimum 1 rzeczy po to by być ładniejszą x O tak, tu masz rację, ale to dlatego, że problemem jest po prostu ohydność makijażu (w jego mniemaniu), a nie jakieś cuda na kiju o wnętrzu bogatym lub ubogim. Sama się nie maluję, ale dbam o włosy, dobieram buty do kiecki, stosuję krem z filtrem UV (twarz mi się wtedy na pewno klei, nie do całowania) i inne pierdołki.

Gość gość
Spada ci jakość argumentów, chyba pomyślałeś dziś o swoim wyglądzie, co poskutkowało zubożeniem myśli.

Gość gość
eee to jakis zboczony prawiq, pier6oli od rzeczy, znam ten sort, nigdy sie nie tentegował szuka co bedzie wygladala gorzej od niego w jego mniemaniu, ot szarej myszki w worku po kartoflach ;/ znam ten typ, nie polacam

Gość gość
Ciekawe czy lubi dziewczyny w sukienkach czy może być w dresiku lub klasycznym babcinym swetrze?

Gość gość
gość dziś X :D dobree.. ale on mi na odleglosc pachnie prawikiem no. Oni przez to ze nie uprawiali jeszcze seksu to na starosc im do bani uderzają takie kretyństwa ze wytrzymac z takim nie idzie

Gość gość
gość dziś Dla mnie to normalne. Nawet faceci dbają o wygląd. No chyba, że tu autorem jest typ januszoseksualny :D

Gość gość
Oni przez to ze nie uprawiali jeszcze seksu to na starosc im do bani uderzają takie kretyństwa ze wytrzymac z takim nie idzie xx Uderza im na starość, czyli po 25, czasem nawet po 21 roku życia :D

Gość gość
Milczenie oznacza ze autor został rozgryziony, jest prawikiem i ma problem no... :)

Gość gość
gość dziś Milczenie oznacza ze autor został rozgryziony, jest prawikiem i ma problem no... :) x Hahaha :D Nie mierzcie mnie swoją miarką, mam o wiele lepsze zajęcia niż marnowanie czasu na głupim portalu :) Jeżeli dla ciebie milczenie jest związane tylko z jednym to pozdrawiam cieplutko twoje ubogie myślenie :D Tak jak wyżej zaznaczyłem do tej pory spotkałem jedną kobietę która się nie malowała i była to moja była a to że nasze charaktery do siebie nie pasowały to już inna sprawa. Wytrzymaliśmy ze sobą 3 lata mimo spięć więc to i tak długo w porównaniu co do niektórych tutaj się wypowiadających ;) Na samym początku zakładałem że nikt normalny się tutaj nie wypowie i chyba miałem racje skoro zaczynacie ze mną dyskutować i mawiacie mi swoje racje a waszymi argumentami jest moje prawictwo i wygląd 1/10 :D akurat z tym ostatnim nie mam najmniejszego problemu ;) Zapytałem grzecznie czy istnieją takie kobiety a później dodałem gdzie można takie spotkać. Nie zamierzam z wami dyskutować o tym kto ma racje bo o gustach i guścikach się nie dyskutuje. Jeden lubi techno a drugi metal :) gość dziś Spada ci jakość argumentów, chyba pomyślałeś dziś o swoim wyglądzie, co poskutkowało zubożeniem myśli. x A w którym miejscu chcę za wszelką cenę przekonać wszystkich do swojej racji? Nie widzisz że wyrażam tylko swoje zdanie? Naucz się najpierw czytać ze zrozumieniem :( gość dziś Ciekawe czy lubi dziewczyny w sukienkach czy może być w dresiku lub klasycznym babcinym swetrze? x Dla mnie to nie ma znaczenia czy dziewczyna założy na siebie normalne spodnie, sukienkę, spódnicę, krótkie spodenki itd. Nie wiem jak to się ma do tematu.

Gość zeronotsu
ja sie nie maluje, w zyciu bylam 3 razy pomalowana i dziwnie bylo, wole siebie bez make up-u mimo iz brzydka jestem :P ale uzywam odzywki do rzes i wlosow :)

Gość gość
Ja powiem tak, młoda kobieta bez makijażu wygląda ok (powiedzmy taka 20 -23 lata). Potem dziwnie. Koło 30 i dalej - makijaz dużo zmienia. Nie chodzi o to, żeby być umalowaną jak klaun, ale dobry makijaż - niby jest, ale go nie widać i człowiek od razu wygląda lepiej. Niestety z wiekiem nie piękniejemy. Wystarczy wytuszować rzęsy i już oko wyglada inaczej, tak samo nałożyć dobry fluid aby wygładzić cere kiedy się ma na przykład blizny po trądziku młodzieńczym. Może ktoś powiedzieć, że woli naturalnośc - ale jakoś żadna nie lata po mieście z siwymi włosami (niektóre już w wieku 30 lat maja dużo siwych włosów, to genetyczne). Tak samo jakos większość goli nogi, depiluje wąsik nad wargą itd. Jakby tak człowiek chciał być tak całkiem naturalny, to nie goliłby pach, nóg, bikini, na głowie miały siwizne co nie wygląda ciekawie (oprócz starych babć) itd.

Gość gość
baby to są jednak głupie :D typ pisze o malowaniu a typa o kremie z UV :D beka z was

Gość gość
gość dziś baby to są jednak głupie smiech.gif typ pisze o malowaniu a typa o kremie z UV smiech.gif beka z was A słyszał ty o wielowątkowości dyskusji czy twoj ograniczony mózg nie jest w stanie tego pojąć ? 🖐️

Gość gość
Wystarczy przeczytac caly wątek by widziec ze autorowi przeszkadza jakiekolwiek zajmowanie sie wyglądem. Wysmiewal zwykle dbanie o cere czy wlosy a o interesowaniu sie wygladem pisal jak o pustostanie. Cale szczescie to glupie forum nie jest najwyraźniej az takie glupie skoro autor wraca.

lekki makijaż potrafi wydobyć wszystkie pozytywy i ukryć mankamenty urody - wtedy nie ma w nim nic złego. No ale niektóre dziewczyny ewidentnie przesadzają z makijażem... efekt maski, doczepione rzęsy, brwi jak narysowane od szklanki... masakra

Gość gość
Co za debilki p*****loo godzinami o MAKIJAŻU, ale wywłoki , weżcie się lepiej za jakąś robotę!

Gość gość
Oho, dyżurny troll - knur kafeteryjny bluznął chamstwem, jak zwykle.

Gość gość
A mnie sie wydaje ze temat załozył jakis pasztet kobieta,brzydka jak nic listopadowa ,ktorej nawet makijaz nie pomaga. Akurat faceci sie znaja czy kobita pomaliwana czy nie. No chyba ze mocny makijaz.

Gość gość
Prym w debiliźmie to powtarzanie tematów, malujące [ niemalujące] są lepsze od niemalujących [ malujących] - to trollowanie !

Gość gość
Szminki, rzesy pogrubione ochyda? :D Wole nie "straszyc" ludzi naturalnoscia...

Gość gość
Debili tylko chamstwo rusza, bo mogą tak w nieskończoność pierdzielić o niczym, o niczym, o niczym...

Gość gość
Ja się bardzo rzadko maluję. Często mam tak że miałam zamiar się umalować, ale patrząc w lustro stwierdziłam że tak jest bardzo ładnie a pomalowanie już odbierze mi dziewczęcy urok, świeżość...więc zostawiam tylko dwa lekkie muśnięcia różem na policzkach. Z niepomalowanymi oczami czuję się bardzo dobrze, a usta tylko nawilżam kremem.

Gość gość
Autorze blkobiety sa brzydkie i musza sie malowac. Inaczej by tego nie robily.

Gość gość
no właśnie nie wszystkie..