Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego w Polsce kobiety nie mają takich sam praw jak mężczyźni?

Polecane posty

Gość gość
13.51 500+ to pomysł kaczyńskiego,a szydło miała obowiązek go wdrożyć.

Gość gość
13:41 Sila kobiet tkwi w czyms co Wy bierzecie za slabosc. To nasz cierpliwosc i spokoj, nasza wytrzymalosc i sklonmosc do poswiecenia samej siebie. Gdyby mezczyzni mieli rodzic konczyloby soe na kednym dziecku lub nie byloby dzieci wcale. Dla panow tak wielka trauma bylaby ciaza,a po porodzie zadaliby urlopu wypoczynkowego i noe chcieliby slyszec o tym,ze jeszcze poza opieka nad dzieckiem maja zajmowac sie domem ,nie mowiac o powrocie do pracy. Facet,ktory dostalby okres na kazdy tydzien miesiaca bralby tydzien zwolnienia i lezal obloznie chory nie robiac nic poza tym. Pan ,ktory zostalby sam w ciazy a potem z noworodkiem nie poradzilby sobie bez mamusi ani innej pomocy. Obejrzyjcie panowie Kossakowskiego "rodzacego" a potem mowcie o nas "glupia slaba plec"

Gość gość
Kobiety z natury są tchórzliwe co jest przejawem ich trybu życia. Stawiają na bezpieczeństwo podcinając skrzydła co bardziej ogarniętym i ambitnym facetom. Świat kobiet bez facetów byłby piekłem i jedną wielką porażką.

Gość gość
gość dziś 13.51 500+ to pomysł kaczyńskiego,a szydło miała obowiązek go wdrożyć. x kaczyński to oderwany od rzeczywistości bezczelny manipulator, a szydło jest jego ręcznie sterowaną pacynką której się ten układ podoba

Gość gość
Ja tego nie zauwazylam. Ja i moje kolezanki mamy takie same prawa, pensje tez niezle. Z tego co zauwazylam narzekaja tylko kobiety ktore nie pracuja tak ciezko jak mezczyzni, bo siedza z dziecmi w domu albo biora zwolnienia na dziecko