Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

waszym zdaniem w jakim mniej wiecej wieku kobiety w Polsce umieja zadbac o swoj

Polecane posty

Gość gość

wyglad? czyli fajny makijaz, ubrania , fryzura. Bo tylko slysze, ze sie tandetnie ubieramy. I nie chodzi o wiek ciala, bo wiadomo ze 20stka zawsze wygra z 30stka i w ogole 30stki juz nikogo nie poderwa fajnego. Ale chodzi o umiejetnosc zadbania o siebie, elegancki wyglad.

Gość gość
Nie wiem i mam to w d***e.

Gość gość
20stka wygra z 30stka? Porownujesz wchodzace w zycie malolate z dojrzala, doswiadczona kobieta? Hahaha. W takim razie, dyskusja nawet się nie rozpoczęła, a już się kończy.

Gość gość
no tak, z punktu widzenia np faceta 25letniego to on zawsze wybierze 20stke. Bo ona zalozy zwykly tshirt i leginsy i wyglada super, a 30stka musi sie juz nastylizowac, umalowac. no i to juz jest czas kiedy uroda przygasa wiec taki facet moglby sie nacieszyc jej uroda ze 3 lata jeszcze tylko.

Gość gość
czemu 30stka sie musi nastylizowac? jak ma taka sama figure jak 10 lat temu to spokojnie wejdzie w te same ciuchy :D tyle, ze 30tka chodzi do pracy to nie moze wygladac jak obwieś z uczelni. nie pójdzie w koszulce w kratke do pracy. dzis granice wiekowe w modzie zostały zatarte, 30 jak i 60 moze nosic te same ciuchy, to jest tylko kwestia utrzymania szczuplej figury.

Gość gość
Hmmmm skonczylam 25 lat i faceci przestali sie mna interesowac Kota juz mam :)

Gość gość
na zbiorniku widzialam duzo apetycznych 30/+30

Gość gość
Dokładnie kobieta po 30stce jest jednocześnie pewna siebie, dojrzała i doświadczona, ale także bardziej wrażliwa na punkcie swojego wyglądu w związku z czym bardziej o siebie dba, seksownie się ubiera, podkreśla kobiecość. Nigdy żadna małolata 20 letnia nie będzie wyglądać tak seksownie w szpilkach jak kobieta 30 letnia.

Gość gość
buahahahahaha, no tez masz panna tematy do rozmyslań

Gość gość
12:19 Taaa? To dlaczego faceci przestali sie mna interesowac? Szpileczki to ja sobie moge nosic, buhaha, jak widac , ze buzia stara to juz nic sie nie da zrobic.

Gość gość
nie wiem niunia, ja dopiero po 30 zaczęłam mieć branie i to naprawdę dużo zainteresowanych sie znalazło. Do 30-tki pies z kulawa noga nie był zainteresowany Także i zdążyłam się wyszaleć w łóżku i męża znaleźć, a nie mogę powiedzieć ze jakoś bardzo wyładniałam ostatnimi czasy

Gość gość
do 30stki nikogo w lozku nie mialas a potem sie zlecieli?

Gość gość
sorry, ale jak bylam bardziej pewna siebie, smiala i doswiadczona seksualnie w wieku 22l niz teraz - 31. przeszlam regres po tym jak rozstalam sie kilka lat temu z dlugoletnim partnerem. ba, znam 30letnie niesmiale dziewice. tu nie ma reguły

Gość gość
Tak, dziewictwo straciłam w wieku 31 lat, a potem zupełnie nie wiadomo dlaczego zaczęłam mieć powodzenie- i to nie takie ze ktoś się chciał tylko przespać tyle go widzieli

Gość gość
O kurcze, to niezle. Ale szukalas przez internet czy sie pojawiali w pozainternetowym zyciu?

Gość gość
nigdy nie szukałam przez internet. Po prostu a to ktoś z pracy okazał sie zainteresowany, a to na wyjeździe wakacyjnym ktos sie zaczął kręcic. W pracy tez poznałam męża, kilka lat znaliśmy sie z widzenia i nawet nie rozmawialiśmy, a ż nagle na jakimś szkoleniu zaczelismy rozmawiać i zaiskrzyło

Gość gość
a propos 20stek, jak faceci pojada na jakis festiwal muzyczny nad morzem to tam sie dopiero napatrza na laski

Gość gość
30+. Kobieta jest wtedy w rozkwicie swojej kobiecosci. Osiągnęla pewną pozycję i ma naturalną pewność siebie, poczucie własnej wartości. Pomijam co nosi, ale JAK. Tego nie potrafi wyszpachlowana, ale niepewna 20 łatka. To przychodzi z wiekiem i samoswiadomoscią. O ile 30 łatka nie szaleje z źarciem (chudnie-ty je- chudnie-tyje), to ma spręźyste ciało, bez cellulitu, jak wiele nastolatek i 20 tek, bez tej trzęsącej się oponki na brzuchu i udach. Zna życie, nie da sobie wcisnąć głupot, bajery, bazuje już na doświadczeniu, toteż oczekuje czynów, konkretów. Nie chodzi tylko o wygląd, ale o podejście do życia, które przekłada się na wygląd, dbałość, swobodę i dyskretną klasę.

jak tak słucham Waszego pieprzenia, LEWACKIEGO pieprzenia, bo oceniacie JEDNOSTKĘ przez pryzmat GRUPY jak śmiecie to robić?:O jesteście tacy płytcy ja mam 27 lat i WCALE nie jestem dojrzała WCALE jestem DZIECKIEM, JESTEM NIEPEWNA SIEBIE i dobrze mi z tym:Dnie będę chodzić w szpilkach, w jednej proponowanej pracy był dress code to ją rzuciłam!!!!!!

Zna życie, nie da sobie wcisnąć głupot, bajery, bazuje już na doświadczeniu, toteż oczekuje czynów, konkretów. Nie chodzi tylko o wygląd, ale o podejście do życia, które przekłada się na wygląd, dbałość, swobodę i dyskretną klasę. x w ogóle tego u mnie nie ma, a mam 27 lat, 27 lat!!!!!:D

Gość gość
Napisałam o kobietach 30+, a nie o niedojrzalej, bo dopiero:) 27 letniej, agresywnej brokenside, która nie umie dostosować się do zwyczajów, panujących w danej pracy. Jak się jest egocentrykiem, to się nim jest mając nawet 70+. To kwestia charakteru . Jestem antylewakiem, więc...kula w płot. Jakież to dziecinne- rzucam pracę, bo muszę chodzić w szpilkach:) A np. muzyk filharmonik rzuci pracę, bo na koncert musi założyć frak, lub suknię wieczorową? Do pracy sprzątaczki można zakładać legginsy, wygodnie i bez przymusu...:)

Gość gość
Ladne rzeczy piszecie o sobie 30latki ale u mezczyzn i tak mlodsze maja wieksze powodzenie.

Gość gość
Do 23 lat nie mialam powodzenia. Potem roznie. Mam 32 i chlopaki zaczepiaja mnie z aut. A jestem ubrana normalnie w sukienke lub spodenki jak to w lecie. Jestem drobna blondynka. Zdarza sie ze ktos podejdzie chce sie poznac. Rownolatek badz starszym jestem mezatka od 4 lat. Jak jestescie niedzieciate to macie powodzenie. Taka prawda.

Gość gość
Jak tak pacze na nasze polki to tak koło 80 tki całkiem ładnie się ubeiraja

Gość gość
jak jestes mezatka od 4 lat to znaczy ze cie wyrwal jak mialas 20+ co udowadnia teze. a ci z aut jakbys im powiedziala swoj wiek t oby uciekli

Gość gość
Ale z was dzieciaki. Głupiusieńkie. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, jesteście zbyt płytcy, żeby to ogarnąć? Niekazdy facet chce miec głupiutkie dziewczę tylko do walenia. Wielu chce miec z kim porozmawiać. Kobiety 30 czy 40 letnie maja zupelnie innych adoratorów, tych bardziej myślących, wyksztalconych, obytych. W dobrym towarzystwie pokazywanie sie z 20-latka jest obciachem i wyklucza faceta, bo kompromituje. On sobie przeleci 20tke , ale na stale wiąże sie z kobieta, z której jest dumny ( madra, piekna, wyksztalcona, obyta, zadbana, znajaca jezyki i savoir-vivre).

Gość gość
Zaznaczam, ze "dobre towarzystwo" to nie sa aktorzy, celebryci, itp.

Gość gość
nie no blagam was :P nie wiem kto tu pisze ale....jeśli facet będzie miał do wyboru ładna 20 i ładna 30 to jasne ze wybierze 20. Jest swieza,młoda nie zużyta. Nawet jakbyscie się osraly :D za przeproszeniem to rzeczywistości nie zmienicie. Widzę jak dziewczyny na ulicach wyglądają takie 20+ i kobiety 30+ i jest rróżnica. ktoś tu napisał ze do pracy ubiera się elegancko szpilki itd a nie jak obwies z uczelni :o Ty kobietom bylas kiedyś na uczelni?? Widzialas ile chodzi pięknych szczupłych zadbanych młodych lasek? Nie potraficie "starzec się" z godnacia...a w cudzysłowie starzec dlatego bo kobieta wtedy nie jest jeszcze stara ale z 20 nie wygra i koniec

Gość gość
up up

Gość gość
gość dziś jestem po 30, ale zgadzam się z komentarzem.kiedyś byłam zadbaną 20stką, teraz jestem zadbaną 30stką. lepiej z pewnością nie wyglądam. owszem, 30 latki mają większe doświadczenie życiowe, ale niestety wiąże się to często z wyrachowaniem, zwiększonym dystansem czy nawet pewnym zgorzknieniem. w wieku 20 lat potrafiłam przeczytać 2 książki tygodniowo, częściej chodziłam do kina, teatru. więc wybaczcie, ale nie każda 20sta jest głupia. z drugiej strony, wystarczy poczytać sobie tutaj wpisy dorosłych (dojrzałych ?) kobiet, matek dzieciom aby stwierdzić, że część jest niestety głupia jak but. a skoro już piszecie o facetach, to sorry, ale oni nie patrzą na to, czy dobrze dobrałyście dodatki i czy macie fryzurę zgodnie z najnowszymi trendami.