Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Karta rossnę w Rossmannie

Polecane posty

Gość gość

Chciałam zapytać czy działa tylko przy zakupach dla dzieci czy przy zakupach dla mamy również? Zakupy typu wkładki laktacyjne,podpaski,witaminy ? Koleżanka spiera sie ze mną że takie artykuły są objęte programem rossne .

Gość gość
Podpaski na pewno nie. Wkladki lakt.tak., kremy te z dzialu dzieciecego. Z reszta sa oznaczenia na polkach

Gość gość
Rozumiem. A co dzieje sie z kartą jak nie użyje sie jej w przeciągu 90 dni. Przestaje być aktualna?

Gość gość
przestaje byc aktualna i moja właśnei to spotkało. Dostałam nową i musze ją sobie aktywować. Zreszta ona jest chyba tylko do 3 (2?) roku życia dziecka. Rejestrując się, mozna sobie zawsze "dołożyć" jakies swieże dziecko;)

Gość gość
Do 3 lat. No ja niedawno urodziłam i tak sie zastanawiam nad rejestracją karty bo w sumie jedyne co tam kupuje to proszek ,płyn do prania ubranek dziecięcych i tyle.. Wg mnie Rossmann ma strasznie zawyżone ceny..

Gość gość
Hej dzoewczynki a orikentujecie czy mozna zalozyc karte bedac jeszcze w ciazy? I czy to sie oplaca? Te rabaty sa naprawde tak duze?

Gość gość
Tak ja zakladalam w ciąży i normalne miałam rabaty

Gość gość
Ja zrezygnowałam z założenia karty po zobaczeniu, ile danych trzeba wpisać do rejestracji (np. dane dziecka).

Gość gość
Ja mam karte i np oryginalne pampersy sa tansze o 11-13 zl, kupuje paczke premium care za 46zl chyba, wychodzi tez taniej niz np tesco czy w leclercu (bo xena pampkow bez kart jest faktycznie troche wyzsza niz gdzie indziej), sa promocje na karte na sloiczki, kaszki, chusteczki czy kosmetyki, moim zdaniem sie oplaca podac imie i date urodzenia dziecka, rossmann nie spamuje, a czy handluja danymi dalej to nie wiem, ale juz i tak musialam podac dane w tylu miejscach ze trudno sie mowi.

Gość gość
Dziekuje za odpowoedz. Zastanawiam sie czy zalozyc bo slysze sprzeczne opinie na ich temat, jedni zachwalaja a inni mowia ze wiecej zachodu z tym niz te rabaty sa warte- 3% ?

Gość gość
zależy czy gdzies w okolicy masz rossmana i jak często będziesz w nim robić zakupy. ja jestem często i się opłaca mieć tą kartę.

Gość gość
Ja podałam zmyślone dane. Rabat nie jest duży, ale często są spore obniżki na wybrane produkty tylko dla posiadaczy karty. Ogólnie też uważam, że Rossmann to nie jest żaden szał cenowy, ale mam kilka produktów dla dziecka, które regularnie tam kupuję , więc kartę mam, zawsze jakieś korzyści są

Gość gość
Ja też zakładałam kartę jeszcze w ciąży. Myślę, że warto zawsze jakiś procent mniej zapłacisz, a kupowałam do wyprawki rzeczy które i tak byly w promocji i jeszcze dodatkowo za posiadanie karty naliczali mi rabat. Jak moja córcia przyszła na świat, dostałam mejla , żebym przyszła odebrać prezent , a były to 3 szczoteczki do jamy ustnej i pierwszych ząbków. Dostawałam także miniaturki kosmetyków przy zakupach.

Gość gość
No ja wczoraj założyłam i niedługo pocisnę po sudocrem bo mi sie kończy a cena dodatkowo po promocji :)

Gość gość
Mam taką kartę,teraz jestem w ciąży wiec rabat 3% i nie na nim mi zalezy ale właśnie sa promocje na różne rzeczy z kartą.Powiem wam tez dziewczyny ze od niedawna Hebe ma podobny program obadajcie sobie.

Gość gość
Ja mam juz 9% zalozylam.jeszcze w ciazy. Teraz syn ma 20miesiecy