Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bożena28

Częste zawroty głowy

Polecane posty

Gość bożena28

Od paru dni miewam straszne zawroty głowy. Idąc do pracy czy do sklepu kręci mi się w głowie. Czym może być to spowodowane? Pomóżcie! Plis

Gość gość
Może powinnaś udać się do lekarza. Pewnie masz jakiś niedobór. Zrób badania i dowiesz się co i jak :)

Gość gość
Ja wyleczyłam się w medicus dcl we Wrocławiu, całe szczescie ze wbrałam sie do lekarza, bo okazalo się, że to nie zwykła błahostka

Gość fanka medicus dcl
blahostka czy nei warto leczyć. ja też wroclaw i tez na medicus stawiam. dr G. najlepszy :)

Gość gość
a ja zbagatelizowałam sprawę zawrotów głowy. Okazuje się, że mam straszne problemy z zatokami i czeka mnie poważne leczenie. :(

Gość gość
Od jakiegoś czasu również towarzyszą mi zawroty głowy, a przy tym straszny ból okolicach czoła. ratunku!

Gość medicusDCL
Dzień dobry, Nie należy bagatelizować zawrotów głowy. Rekomendujemy jak najszybszą konsultację z lekarzem laryngologiem, szczególnie jeśli problem tracenia równowagi utrzymuję się przez dłuższy czas. Zapraszamy do Medicus DCL. Specjalista przeprowadzi odpowiednie badania diagnostyczne i dobierze skuteczną metodę leczenia. Więcej informacji oraz kontakt znajdzie Pani na naszej stronie internetowej www.medicusdcl.pl