Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I co ja mam teraz zrobić

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś pół roku spotykam się z chłopakiem.Wszystko było świetnie, dogadywałam się z nim jak z nikim innym, i czułam się przy nim swobodnie-po prostu byłam sobą. Jakiś czas temu kolega powiedział nie mi, ale mojej koleżance żebym na niego uważała. Ta informacja dotarła do mnie, ale jakoś nie robiłam sobie z tego nic, zlekceważyłam to. Ostatnio spędziłam z nim noc, nie zmuszał mnie do tego, sama chciałam. Wczoraj dowiedziałam się od mojej koleżanki, że on chciał mnie upić i wykorzystać. Ale właśnie tak nie było, bo sama tego chciałam i mnie nie zmuszał. Powiedziała również że chciał się specjalnie ze mną pokłócić przed urodzinami, aby nie kupować mi prezentu. Ale nic z tego się nie sprawdziło, i teraz nie wiem komu wierzyć i co jest prawdą. Dodam, że to jest mój taki pierwszy, poważny związek i bardzo się zaangażowałam, i to czego się dowiedziałam strasznie mnie zabolało. Co ja mam teraz zrobić?Od jakiegoś pół roku spotykam się z chłopakiem.Wszystko było świetnie, dogadywałam się z nim jak z nikim innym, i czułam się przy nim swobodnie-po prostu byłam sobą. Jakiś czas temu kolega powiedział nie mi, ale mojej koleżance żebym na niego uważała. Ta informacja dotarła do mnie, ale jakoś nie robiłam sobie z tego nic, zlekceważyłam to. Ostatnio spędziłam z nim noc, nie zmuszał mnie do tego, sama chciałam. Wczoraj dowiedziałam się od mojej koleżanki, że on chciał mnie upić i wykorzystać. Ale właśnie tak nie było, bo sama tego chciałam i mnie nie zmuszał. Powiedziała również że chciał się specjalnie ze mną pokłócić przed urodzinami, aby nie kupować mi prezentu. Ale nic z tego się nie sprawdziło, i teraz nie wiem komu wierzyć i co jest prawdą. Dodam, że to jest mój taki pierwszy, poważny związek i bardzo się zaangażowałam, i to czego się dowiedziałam strasznie mnie zabolało. Co ja mam teraz zrobić?

Gość gość
oglądnąłbym sobie jekies oględziny