Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tak szczerze, do tych, co w miarę się orientują. jak obstawiacie mecz dzisiejszy

Polecane posty

Gość gość

Bo ja się obawiam że Portugalia spuści nam łomot. Czuję, że celowo grali słabo z Chorwacją, by zmylić następnego rywala no i oszczędzali się przed ćwierćfinałem.

Gość gość
tez mysle ze przewalimy :classic_cool: oj nie bedzie zwrotu kasy za zakupy w Media Markt :D

Gość gość
2:1 Dla Polski. Ale będzie dogrywka. Portugalia jest słabsza od Szwajcarow.

Gość gość
o jakim zwrocie mowa? ;) nic nie wiemmmm

Gość gość
Ale wy macie slabe psychiki co z tego ze tam jest ronaldo to taki sam czlowiek jak Ty czy ja. 2 - 1 albo 3 - 2 dla POLSKI :D

Gość gość
Tak właściwie to można się spodziewać wszystkiego. To tylko gra, zależy od szczęścia czy wygramy czy nie. Teraz zostały same mocne drużyny. Ja obstawiam 2:1 ze wygramy

Gość gość
4:1 obstawiam dla Portugalii. Ten jeden dla nas to z patriotyzmu nie z rozsądku. Szkoda kurcze no. Ale grają jak ostatnie patałachy. Jesteśmy ostatnią słabą drużyną w turnieju. Lepsi od nas już poodpadali, Węgrzy, Chorwaci, Anglicy. No nieważne. Z całych sił będę kibicować naszym, trzymać kciuki, zagrzewać do walki dzikimi okrzykami, modlić się, zaciskać zęby, rwać włos z głowy, dłubać w nosie i obwąchiwać cipkę z tych emocji.

Gość gość
3:0 dla Portugalczyków. Ronaldo potrafi zagrać sam cały mecz. A ich dotychczasowa forma to taktyka, w zachodnich mediach o tym trąbią, ale kto by tam wyściubiał nos poza tym co napiszą na pudelku, nie?

Gość gość
Z całych sił będę kibicować naszym, trzymać kciuki, zagrzewać do walki dzikimi okrzykami, modlić się, zaciskać zęby, rwać włos z głowy, dłubać w nosie i obwąchiwać c*pkę z tych emocji. x You made my day :D czyli jesteś takim kobiecym odpowiednikiem Joachima Loew'a :D :D

Gość gość
Wygrają nasi ale w karnych

Gość gość
Jasne, taktyka Portugalii

Gość gość
Fajna taktyka o włos nie wyjść z grupy haha :D czyli to, ze Niemcy z nami zremisowali to też taka ich taktyka jest haha

Gość gość
Takie z was ekspertki jak z koziej doopy traba. Mam nadzieje ze rownie chetnie i wesolo bedziecie odszczekiwac swoje teor nt slabizny Portugalii juz za ... powiedzmy 3h ;)

Gość gość
19:22 żebys sie nie zdziwiła. ja mowie: nie bedzie sromotnej porażki naszych orłów.

Gość gość
Ja napisze, ze nie mam pojęcia jak się skończy ten mecz, jedno co mnie wkurza, jak ludzie mówią bez zastanowienia, ze wygramy, podajac jeszcze jakies głupie wyniki... Podobal mi się włoski trener, jak go prasa spytała o wynik jednego z nadchodzących meczy i on mówi, nie spadłem z księżyca, nie wiem... Na pewno będzie dużo emocji, oby pozytywnych

Gość gość
Ja uważam, że będzie dogrywka. Serce mi podpowiada, że my wygramy w rzutach karnych, a rozum mi podpowiada, że w dogrywce Portugalia nas ogra.

Gość gość
2:1 dla port bez dogrywki.