Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Facet

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Czy doros艂y facet po przej艣ciach morze si臋 przestraszy膰 偶e znowu zostanie zraniony i zrezygnowa膰 z nowej znajomo艣ci kt贸ra zacze艂a si臋 rozwija膰 ? :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
po jakich przej艣ciach ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e ale nie musi. Czas leczy rany. Czasem jest za wcze艣nie na nowy zwi膮zek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moze sie obawiac,ale widocznie jest za wczesnie na nowy zwiazek,jak bedzie gotowy,to sie odwazy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To skoro mia艂 jakie艣 obawy to po co zaczyna艂 flirtowa膰 hmmmm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
17:25 tak mog艂a napisa膰 tylko kobieta. Po to zaczyna艂 bo chcia艂 przelecie膰 a nie jaki艣 zwi膮zek tworzy膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
z tego co go pozna艂am to on raczej nie z tych co podrywaj膮 na jeden numerek a potem znikaj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kazdy chce przeleciec nawet wikary

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dla wyjasnienia nie przelecia艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale przeleci nied艂ugo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do bzykania najd藕 sobie sexy faceta, takiego co ci臋 zadowoli w 艂贸偶ku a nie takiego nie wiadomo co.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moj tez byl po przejsciach,bal siie skrzywdzenia,poczatkowo nie chcial sie angazowac,ale flirt kontynuowa艂.Pociagalam go i on mnie tez,gadalo sie o wszystkim.Jakos sie uklada艂o bardzo wolno,ale milo.Przyznal,ze mysla艂 o nowym zwiazku.Nie bylo przeszkod.Czasu duzo,swobodnie.Sexu chcielismy oboje.Ale nie doszlo do zblizenia.Ktoregos dnia powiedzial,ze to koniec,no i tyle...,,,,,,,,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi艣 - Smutne to, co opisa艂a艣. Dlaczego zako艅czy艂 Wasza znajomo艣膰? Znudzi艂o mu si臋? Faceci s膮 nieprzewidywalni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy doros艂y facet po przej艣ciach moRZe si臋 przestraszy膰 偶e znowu zostanie zraniony i zrezygnowa膰 z nowej znajomo艣ci kt贸ra zacze艂a si臋 rozwija膰 x Tak, facet mo偶e zrezygnowa膰 ze znajomo艣ci z kobiet膮 kt贸ra nie ma wykszta艂cenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi艣 - a czy mo偶e by膰 ODWROTNIE?- tj. kobieta mo偶e zrezygnowa膰 ze znajomo艣ci z facetem, kt贸ry nie ma wykszta艂cenia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak najbardziej moze i od tego powinna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi艣 - ale co to znaczy "od tego powinna"- nie bardzo zrozumia艂am?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi艣{19.28}-boli ,bardzo boli,koorewsko ,bo tak naprawde ,nie da艂 konkretnego powodu do rozstania....nie da艂 szansy mi nic powiedzie膰 ani zapyta膰,niby chce by膰 sam,i takie bzdety r贸偶ne....tylko si臋 zastanawiam,nie by艂 gotowy, czy nie chcia艂?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
po prostu - pozna艂 ci臋, zobaczy艂 jaka jeste艣 naprawd臋 i mu si臋 odechcia艂o mia艂 si臋 zmusza膰 do dziewczyny kt贸ra mu nie odpowiada?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To mogl to powiedziec prosto w oczy.....w rozmowie,a nie piszac jak spalam....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a tobie trzeba w oczy naplu膰 偶eby艣 si臋 odczepi艂a??? masz troch臋 godno艣ci? facet pokazuje 偶e ci臋 nie chce a ty co? - nie przyjmujesz tego do wiadomo艣ci? zdesperowana szmata jeste艣? jak nie powie w oczy to si臋 nie liczy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi艣 -Faceci s膮 OKRUTNI i w艂a艣nie jak przyjdzie taka "kryzysowa sytuacja" ( np. znajdzie sobie inn膮 lub chce zako艅czy膰 zwi膮zek ) TO NIGDY NIE M脫WI艢 "PROSTO W OCZY"! S膮 tch贸rzami po prostu. Sama tego do艣wiadczy艂am wiele razy. Pozdrawiam t臋 Pani膮 18.57 oraz 22.09 ( ta sama osoba ). Trzymaj si臋 dziewczyno i nie zadawaj z "gnojkami"! Taka prawda ( o facetach ).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Drogie panie jak m臋偶czyzna m贸wi ,ze nie chce zwiazku, ze nie chce si臋 anga偶owa膰 to m贸wi ,ze NIE a nie MO呕E. Jak kto艣 czego艣 nie chce to go niczym nie przekupicie aby tego zachcia艂. Flirtuje bo che zwiazku bez zaanga偶owania czyli seks friend, przygody i tylko tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sa konkretni m臋偶czy藕ni i oni wiedza czego chc膮 ale s膮 tez tacy co chc膮 mie膰 ciastko i zje艣膰 ciastko. Chca by膰 kochani ale oni mi艂o艣ci da膰 nie mog膮( czytaj NIE CHC膭), chc膮 seksu ale bez zaanga偶owania, chc膮 wolno艣ci ale nie chc膮 by膰 sami i dlatego graja biednego skrzywdzonego misia z niedom贸wieniem A MO呕E TO TY JESTE艢 TA JEDYNA i kobiety wpadaj膮 jak 艣liwki w kompot wybawia膰 i ratowa膰 biednego misia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
By艂am w zwiazku w m臋偶czyzn膮, kt贸ry nie chcial 艣lubu ani dzieci i bardzo podkre艣lam swoja niezale偶no艣膰. Ja akurat 艣lubu nie chce , dzieci tez nie chce wiec stwierdzi艂am ok pasuje , powiedzia艂am tylko ,ze ja chce wsp贸lnie zamieszka膰 ( mam gdzie mieszka膰 jakby co) czeka艂am 5 lat po czym oddali艂am si臋 od niego i zerwa艂am. I wiecie co , raptem on by艂 gotowy na zamieszkanie razem gdy przez 5 lat by艂o pe艂no wym贸wek , spraw do za艂atwienia , 艣ciemniania ,ze musimy si臋 ustawi膰 a biedni nie jeste艣my. Nie z艂ama艂am si臋 bo co to za wymuszone mieszkanie ze strachu. Mial tyle czasu , wiele okazji i nie wykorzysta艂 bo nie chcial. Koniec

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzi臋kuje za wsparcie -dzi艣,a co do plucia mi w twarz,dzi艣{2.20],to naprawde ,zbyteczne .Nie jestem g贸wniar膮,mam swoje lata,jestem z tego pokolenia ,gdzie obowi膮zywa艂y pewne zasady i kultura,a faceta pozna膰 po tym jak ko艅czy ,a nie jak zaczyna.Tego w艂a艣nie mi zabrak艂o,godnego zako艅czenia ,nie tchorzostwa.Zarzuca mi kto艣,偶e to ja si臋 narzucam,zdesperowana jestem......nie jego decyzj膮 ,ale sposobem w jaki to zrobi艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
taaaaaaa akurat! intencje faceta s膮 widoczne od pierwszej randki - je偶eli ich nie widzisz (nie chcesz widzie膰) to powinna艣 mie膰 pretensje tylko do siebie - jeste艣 zdesperowana na zwi膮zek i 偶eby艣 nie wiem jak si臋 wykr臋ca艂a i pieprzy艂a o kulturze nic tego nie zmieni JA R脫WNIE呕 PISZ臉 CI PROSTO W OCZY A TY DALEJ TEGO NIE PRZYJMUJESZ - Z NIM BY艁O TAK SAMO, PRAWDA?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ponoc on teraz d艂awi si臋 m臋skimi zwisami na Ibizie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi艣 co Ty mi tak niby prosto piszesz?No co,ze ja mia艂am parcie na zwi膮zek?Nie ,tylko na poznanie sie stopniowe,on te偶 tego chcia艂.Ka偶de z nas ma stare zwi膮zki nie zamkni臋te jeszcze,ja te偶.On zdecydowa艂 nagle z dnia na dzie艅,偶e koniec i ju偶 .Przyj臋lam to,nie odezwa艂am sie wi臋cej.Tylko dla mnie nie by艂 to zwyk艂y cham i prostak ,kt贸ry traktuje drugiego cz艂owieka jak przedmiot czy zabawke.To mnie boli.

Udost臋pnij ten post