Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy pozwalacie spac u kolegow waszym 8 latkom

Polecane posty

Gość gość

j.w i co dajecie dziecku.oprocz ubran i srodkow czystosci. cos do jedzenia?

Gość gość
Jak ja byłam dzieckiem to na nocowanie zabierało się tylko piżamę. Po co chcesz mu dawać środki czystości i jedzenie? Jak twoje dziecko nocuje swoich kolegów to też przynoszą mydło i chleb?

Gość gość
srodki czy szczoteczke i paste do zebow.

Gość gość
No przecież logiczne, srodki czystości to szczoteczka pasta oraz plyn dp kąpieli. Piżama i ręcznik co wiecej

Gość gość
A po co płyn do kąpieli? Bo szczoteczka do zębów rozumiem,spoko. Ale kolega powinien mieć pastę,żel pod prysznic i ręcznik dla gościa,a właściwie to rodzice powinni mieć. Milion razy nocowałam u różnych koleżanek i nigdy nie zdarzyło mi się brać nic,oprócz piżamy i szczoteczki,a jak zapomniałam czegoś do spania,to zawsze koleżanka coś dla mnie znalazła. Jedzenie? Byłam częstowana na miejscu,bez jaj. Kobieto,w jakim ty świecie żyjesz? Nie nocowałaś nigdy u koleżanki? Te dzisiejsze matki rzeczywiście są jakieś niewydarzone...

Gość gość
moje dzieci już od 4 roku życia nocują u kolegów czy koleżanek (mam syna i córkę) :) zawsze zabierają szczoteczkę, pastę i ubrania, do tego jakąś przekąskę czy upominek za parę zł dla koleżanki czy kolegi jak do nas przychodzą na noc to też zawsze coś mają dla moich dzieci ostatnio spały u nas 4 koleżanki córki w wieku 7 lat :)

Gość gość
Nie za wcześnie ? A jak dostana wszy /świerzbu :( Itp ? Byłaś tma kiedyś / No iwiesz co to za rodzinka ? Są dragi alko może tato kolegi to kryminalista albo zbok ?

Gość gość
to jest bardzo dobra kolezanka corki. spotykaja sie czesto.

Gość gość
A dobra -spotykasz jej rodziców ? Co to za jedni możesz powiedzieć ?

Gość gość
pewnie ze znam moja dobra znajoma ze szkoly.

Gość gość
ja nocowalam u koleżanki juz jak miałam chyba 5 lat. brałam szczoteczke jeśli to było planowane ale na ogół to był spontan-mieszkalysmy kilka domów od siebie. I czasem bawilysmy się długo i potem padalysmy ze zmęczenia u jednej lub drugiej.