Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ra_zz

Kobiety z 3city

Polecane posty

Jestem realnym facetem i z przyjemnością poznam kobietę z Trojmiasta. To jest forum erotyczne, a ja mam ochotę na flirt, może romans.

Gość gość
ja wącham pipkę i świeży mocz na cipce zaraz gdy zrobi siusiu bez wytarcia pipki. Mam taki atawizm i odziedziczyłem go po dawnych przodkach - wyczuwam naturalne feromony. Pipka taka musi przyciągać zapachem i feromonami a węch jest dla mnie ważnym zmysłem. Nie będę się kochał z taką, której zapach "tam" mnie nie przyciąga a zwłaszcza jeśli już odrzuca ... Wszystkie ssaki - także widać to u psów - wpychają nos sukom w pipkę zanim jej włożą ... dzięki temu być może unikają spotkania z chorymi samicą. Dlatego ja robię to samo. Można też wąchać dupkę po to aby zorientować się jaki jest poziom higieny naszej wybranki. Jeśli tyłek będzie pachniał kupą to nie będę się kochał z taką panną.

Gość gość w trójmieście
Ja aktualnie jestem w delegacji w Orłowie. Mamy tu z firmą małą robótkę. Jeśli jest jakaś chętna na sympatyczny zmysłowy wieczór z przemiłym 38latkiem to pisać !! :-) piotr_290@o2.pl

Gość gość
Trzeba być debilem żeby pisać 3city zamiast normalnie Trójmiasto :O