Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WiktorynkaKatarynka

Nie daje rady

Polecane posty

Gość WiktorynkaKatarynka

Od dluzszego czasu zmagam sie z problemem, ktory powoduje ogromny dyskomfort, niechec do wychodzenia z domu, ciagle rozdraznienie.. :( Ogolnie staram sie prowadzic zdrowy tryb zycia, jestem weganka, pije duzo wody, cwicze, wyniki mam w normie. Moje grzechy- kawa, okazyjnie papierosy i przygoda z bulimia- lykanie nieludzkich ilosc tabletek przeczyszczajacych. Mysle, ze moje problemy moga byc z tym zwiazane.. Przechodzac do sedna: czego bym nie zjadla, mam brzuch jak balon. Wzdyma mnie nawet po wodzie niegazowanej! Do tego ciagle wzdecia, zgaga, bolesne zaparcia. Niby jestem szczupla, a ten brzuch wszystko rujnuje.. W dni kiedy jest ok, w talii mam ok 56 cm, w dni, kiedy kaldon wariuje- kolo 70. Tragedia. Prosze, pomozcie. Moze jakies ziola, herbaty tabletki? COKOLWIEK. Doslownie zyc sie odechciewa.

Gość gość
Mam dokładnie to samo co Ty. Niestety nie pociesze Cie to jest skutek bulimi. Jedyna rada pozbycia się szybko brzucha to przejść z bulimi na anoreksje ale wtedy inne problemy będą. Sytuacja patowa

Gość gość
Nie szukaj porad na forum tylko idz do lekarza! To ostatni dzwonek zeby cos zrobic ze swoim zdrowiem, wykonczysz sie. Na pewno nie obedzie sie tez bez porady dietetyka.

Gość gość
mysl ze albo alergia pokarmowa albo jelito lapie za duzo wody zeby polepszyc pasaz pokarmu