Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałbym mieć zwyczajną normalną kobietę

Polecane posty

Gość gość

i normalnie oraz zwyczajnie z nią żyć.

Gość gość
marzę o tym

Gość gość
Ile masz lat i skąd jesteś?

Gość gość
34 i jestem z trójmiasta

Gość gość
dziś - już tu kiedyś pisałeś jak pamiętam. I co nie znalazłes nadal nikogo? Pozdrawiam.

Gość gość
Trąci to desperacja. Ale to piękne ze chcesz normalnie żyć :-) z nią. Życzę CI TEGO :)

Gość gość
żadnej desperacji we mnie nie ma,za dobrze wiem jakim gównem to się kończy

Gość gość
dziś - no jakim g...m się kończy? Ciekawa jestem.

Gość gość
toksyczną rodziną,która nie jest w stanie na siebie patrzeć i w której samym swoim istnieniem ludzie się wkurwiają,musiałabyś żyć w takiej rodzinie,albo popatrzeć sobie na szajby których dostaje ktoś wplątany w taki związek i z którego ciężko mu się wyplątać,jak ludzie czują jak,że coś nie do końca jest tak to trzeba wyluzować

Gość gość
dziś - ja wychowalam się w fajnej rodzinie ( kłótnie oczywiście były, bo gdzie ich nie ma?- ale "cichych dni"- nigdy ) i wszyscy troszczyli się o siebie nawzajem. Czy to co napisałeś o "toksycznej rodzinie" to teoria, czy dotyczy rodziny w której się wychowales lub Twojego małżeństwa? Nie zawsze musi tak przecież być ale OBIE STRONY MUSZA SIĘ STARAĆ, żeby było dobrze, dbać o związek lub małzeństwo i troszczyć się o siebie nawzajem. Taka prawda. Pozdrawiam Pana Autora i życzę więcej optymizmu. Świat nie jest taki zły...

Gość gość
są takie różnice między ludzmi nawet może gdzieś w genach siedzące co do charakteru,że możesz się zesrać i niczego nie przeskoczysz,są ludzie co w najgorszym razie się pokłócą a są tacy co nie będą w stanie na siebie patrzeć i to wyjdzie kiedyś

Gość gość
dziś - nad własnym charakterem trzeba wciąż pracować, a MAŁŻEŃSTWO, to WZAJEMNE (podkreślam: wzajemne! ) ustępstwa i kompromisy a nie egoistyczne "ja, ja, ja" i "tylko to czego JA chcę" się liczy. Na tym polega dojrzałość związku. I WZAJEMNA TROSKLIWOŚĆ. WZAJEMNA TROSKLIWOŚĆ. Pozdrawiam.