Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lewandowska reklamuje teraz jednorazówkę do depilacji, co za pazerna baba

Polecane posty

Gość gość

dopiero co była w reklamie BZ WBK a teraz mowi jakie to ma gładkie nogi od maszynki do golenia, zastanawia mnie dlaczego tacy ludzie są tak nienachlani pieniędzmi ? malo im i malo :O to samo moja szefowa, dalaby się pobić za kilka stów, ona prędzej zjadłaby własne g****o niż komus dała podwyżke :O denerwują mnie tacy ludzie i juz, was nie ? druga rzecz mnie zastanawia, kto ''leci'' na te produkty z reklam ? chyba jacys prości ułomni tępi ludzie którzy zobaczą znaną gębę i lecą do sklepu ?

Gość też zastanawia mnie
czy taka firma, która rzecz jasna płaci grube pieniądze takiej gwieździe - zauważa jakikolwiek wzrost sprzedaży? :D

Gość gość
mniej telewizji- mniej frustracji. Widać nie dla ciebie takie hobby skoro nerwowo nie wyrabiasz

Gość gość
A co wam do tego. Z wami nikt nie podpisze kontraktu nawet na łapkę na muchy , ma swoje 5 min to goli kasę i brawo, pracowała na swoją przyszłość a ty.?

Gość gość
Ja do niej nic nie mam, Lewandowski spoko, ale serio mnie też zaczyna drażnić że co druga reklama to Anna albo Robert. Takie przeładowanie i to wkurza.

Gość gość
a w jaki to sposób Lewandowska zapracowała na swoja przyszłość?:D wychodząc za mąż?:D

Gość gość
J.w wywal telewizor i się uspokoisz :) ja nie oglądam od ponad roku :) nie fascynuje się już głupkowatymi serialami, talentami, tańcami i resztą badziewia :) w przeglądarce mam zainstalowany bloker reklam, podobnie w smartfonie ;) i jest spokoj co do tej pani, slyszalam ze na zywo jest bardzo niesympatyczna, że kiedys byla zwyczajną dziewczyną a teraz uwaza siebie za krolowa, taka typowa nowobogacka której sodówa uderzyła do głowy

Gość gość
To znaczy ze reklama nie jest kierowana do ciebie. Liczysz ile zarabiają , czy coś sprzedają , dużo o tym gadasz i wiesz co? Sama nakręcasz te reklamę tym gadaniem. Równie dobrze lewandowscy mogą powiedzieć ze już rzygała tymi komentarzami na temat ich pracy i sposobu zarabiania, nie kradną, firmy ch chcą, tylko pozazdrościć , są młodzi, życie przed nimi. Twoim zdaniem powinni leżeć na Bahamach, jeść krewetki i rozdawać niezaradnym?

Gość gość
Chociażby wyszła za niego ale nie dla kasy bo wtedy jej nie miał. Poza tym ona nie wydaje tylko zarabia , wykorzystuje chwile nieogarnięta babo.

Gość gość
Studzia ty w myślach osiągnęłaś wszystko a oni w RZECZYWISTYM życiu,dziękuje, dobranoc

Gość gość
Miał ją wtedy. Zaczęła z nim chodzić, jak byli na I roku studiów, ale hajtnęła się jak już kasę mial

Gość gość
Ta, a on sie z nią ożenił bo mu z karate przy/je/bała i ze strachu jej sie oświadczył

Gość gość
gość 2016.06.30 a w jaki to sposób Lewandowska zapracowała na swoja przyszłość?smiech.gif wychodząc za mąż?smiech.gif / Ja nie jestem jakas tam fanką Pani Ani ale jakies pojecie trzeba miec kim ona jest ... nie wyszla za lewego goła i wesoła... Pani Ania jest absolwentem AWF i dietetykiem sportowym i ma duże osiągnięcia w karate a to już osiągnęła przed poznaniem lewego. Trochę wiary w ludzi ...orzynajmniej ona nie jest goła i wesoła tak jak niektóre "żony " piłkarzy.