Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agatka1406

Dziwne bole brzucha w 31tc

Polecane posty

Witam dzis od rana pobolewa mnie dol brzucha mala rusza sie jak zawsze ale tez twardnieje mi brzuch raz na jakis czas ...czy to normalne na tym etapie ..czy po prostu wszystko sie przygotowuje

Gość gość
Tak, macica się rozciąga. Mnie też mocniej bolał koło 30 tc potem już przeszło

Gość gość
Ja jestem w 29 tygodniu i też brzuch mi zaczal twardniec, az byłam u położnej środowiskowej aby sprawdziła tętno dziecka, mowila,ze w te upały i na takim etapie często kobietom twardnieją brzuchy, oczywiscie wziac nospe, magnez i leżec. Nawet powiedzialabym,ze ruchy dzis gorzej czuje,ale teraz troszke mi sie rozluznil brzuch

Gość gość
Ja mam 26tydz. I też mam czasami silne skurcze bardzo twardy brzuch . Te bóle przy porodzie będą mocniejsze od tych przepowiadajacych?

Gość gość
Serio?? 10 razy? Dam radę :) o jejjj ale to natura wyjdzie prędzej czy później :-)

Wiem ze przy porodzie sa mocniejsze mam juz jedna corke..tylko dzis praktycznie od rana tak mam i te bole..ale leze caly czas i bralam no spe...mam nadzieje ze to po prostu gorszy dzien..jak jutro bedzie tak samo pojde do lekarza. .

Gość gość
Ja mam wizytę w przyszłym tygodniu. Muszę zanotować pytania do lekarza. Bo znów zapomnę :(