Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chciałabym być żoną :)

Polecane posty

Gość gość

mieć kochanego męża...dbać o niego, i chciałabym żeby mnie kochał tak jak ja jego :)

Gość gość
A ja nie, przedmiotem nie jestem, żeby mnie sobie zawłaszczać. Mężczyzna powinien się starać o kobietę (i vice versa), a nie po ślubie osiadać na laurach, zdradzać i traktować żonę jak mebel, oczywistość. Związek ma sens, dopóki między ludźmi jest miłość. Na siłę nie powinno się niczego ciągnąć, bez sensu. Ślub wzbudza we mnie instynkt ucieczki, moooże max cywilny bym zaakceptowała (kwestie typu szpital, dzieci, itd.).

Gość gość
Powiem Tobie tak.. gdybyś była wporzadku do siebie to nie miałabyś problemu ze znalezieniem takowego. Pracuje w corpo gdzie jest bardzo dużo samotnych, dobrze wykształconych singli. Często na imprezach integracyjnych gdy są 'po kielichu' pytam czemu są sami. Często mi odpowiadają że teraz niewarto wiązać się przed 30 bo KOBIETY NIE SĄ TEGO WARTE. .. generalnie chodzi o brak zaufania, że z pierwszym lepszym przystojniakiem pójdziemy do łóżka... czy warszawa to takie miasto grzechu?

Gość gość
Po co? Chcesz byc niewolnikiem? Maz z ciebie zrobi nie wierzaca w siebie szmate a potem zastapi inna...