Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wg was zwymiotowanie na randce mnie przekreśliło?

Polecane posty

Gość gość

To nie była pierwsza rancka, ale chyba z 10 :O Nie wymiotowałam po pijaku, chyba się czymś strułam bo cały dzień czułam się źle. Wyszliśmy wieczorem z chłopakiem na miasto, ale źle się czułam, więc postanowiliśmy wrócić, a jak szliśmy przez osiedle ( szczęście nie było tak ludzi) to nagle mnie tak zemdliło, ze zwymiotowałam gdzieś na trawnik :O On sie bardzo przejął i się ciągle dopytywał jak się czuje, nawet chciał mnie zanieść na rękach do mieszkania żebym nie zamdlała, ale teraz mi strasznie głupio ... Myslicie, ze to straszny wstyd? Niby on pisał jak się czuję itd, ale nie wiem czy teraz nie poczuje do mnie jakiegoś obrzydzenia, co prawda nie zwymiotowałam na niego, ale widział jak wymiotuję :O

Gość gość
rzyganie was jeszcze bardziej scementowało, zróbcie teraz złoty deszczyk.

Gość gość
Jesli jest normalnym facetem,to przeciez Cie to nie skreśli,każdy czasem wymiotuje i jest to rzecz ludzka. A jak nadal utrzymuje z Toba normalnie kontakt,to go to nie odstraszylo,a jak na kolejnym spotkaniu Cie pocaluje to juz będziesz 1000000% pewna,ze wszystko jest ok.

Gość gość
Niby się dopytywał z troską jak się czuje, wczoraj dziękował za spotkanie, ze było super itd....Niby to normalne, ale troche obrzydliwe i to mnie martwi :O

Gość gość
pokaż mu jak srasz na kiblu

Gość gość
Spokojnie,On tez może miec kiedys nieprzyjemna sytuacje,a jesli sie lubicie to również zrozumiesz tak jak i On,bardzo możliwe,ze to Was bardziej zblizylo,pewne lody zostały przelamane.

Gość gość
Przecież każdemu może się zdarzyć struć czymś nieświeżym. Nic się takiego nie stało. Nie masz się czym martwić.

Gość gość
Ja też tak miałam. Tylko, że byliśmy razem już jakieś 3-4 lata, więc to już inaczej. Takie sytuacje się zdarzają.

Gość gość
skoro źle się czułaś to po co szłaś z nim na tą randkę? nie lepiej było zostać w domu i tam się zerzygać w razie czego?

Gość gość
dziękował ci za spotkanie imówił że było super? ha ha to może częściej rzygaj na randkach

Gość gość
10:51- no czułam się trochę źle, ale zależało mi na tym spotkaniu i myślała, że mi po prostu przejdzie szczególnie, ze na poczatku czułam sie tylko trochę źle 10:53- dziekował bo wcześniej było fajnie, dopiero niestety potem zwymiotowałam :O