Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kupujecie?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny napiszcie proszę czy kupujecie gipsowe figurki aniołków, zajączków i tym podobnych rzeczy odlewanych z gipsu. Gipsowe ramki na fotografie, stroiki świąteczne np. z papierowej wikliny. Znicze odlewane z gipsu? Czy kupujecie ręcznie robione mydełka i ogólnie rękodzieło? Jestem na macierzyńskim, a chcę pójść na wychowawczy, wtedy stracę dochody z pracy. Mam spore zdolności manualne. Trochę szyję, trochę dziergam. Lubię robić ozdoby. Szukam sposobu na dorobienie. Odlewy gipsowe są fajne ale trzeba zainwestować. Chcę wybadać rynek czy to schodzi. Proszę o szczere odpowiedzi.

Gość gość
Nie kupuje żadnych kurzolapow które sa nie praktyczne albo tylko okazjonalne.

Gość gość
Ja nie kupuje, przegrasz z chińską konkurencja. nie dasz rady tego sprzedać. chiny zalaly rynki zbytu

Gość gość
Kupuję. Na prezenty przede wszystkim, ale kupuję ;) Mydelka własnoręczne - super sprawa, mam kilka w domu, wszystkie dostałam, bo niestety ceny są dość spore. Ja rękodzieło ogólnie bardzo lubię i podziwiam za włożony trud w wykonanie tych cudeniek. Gdybyś miała konkurencyjne ceny, uderzałabym na Twoim miejscu ;) Powodzenia :)

Gość gość
Rekodzielo tak, ale nie tandetne kurzolapy. Postawilabym raczej na szycie.

Gość gość
figurki,ramki gipsowe -NIE szycie jak najbardziej tak

Gość gość
Ja też postawiłabym na szycie. Zobacz ile ludzi sprzedaje chociażby te kocyki minky. Według mnie coś dla dzieci, czego jeszcze nie ma. Dla dzieciaków wszystko się sprzedaje. Jakieś akcesoria do wózka, zabawki itp. Trzeba by się zastanowić czy jest coś czego nam brakuje w opiece nad dzieckiem.

Gość gość
Dzięki za odpowiedzi. A kosze z papierowej wikliny i świece zapachowe ręcznie robione? Fartuszki kuchenne w zestawie z rękawicą i łapką bo umiem to zrobić. Czy był by zbyt?

Gość gość
Nie kupuję bo nie znoszę durnostojek.

Gość gość
nie martw się, jest sporo ludzi, którzy lubią takie rzeczy jak rękodzieło czy produkty handmade lub odzież - jeśli będziesz potrzebować większej ilości dodatków krawieckich i ozdób możesz je zamawiać na w http://krawgors.pl/ - bo pomysł warty uwagi i w połączeniu z fajną reklamą np na Facebooku może przynieść efekty :)