Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy odstawiajac słodycze, napoje i białe pieczywo da się schudnąć?

Polecane posty

Gość gość

Oraz gotując na parze plus przysiady i brzuszki codziennie o 10 więcej? Mam sporą nadwagę i jestem ma tej ,,diecie,, 4 dni, czy to coś da?

Gość gość
Podejrzewam że wcześniejsze pytanie o głodzie podczas diety również jest twojego autorstwa :P. Cóż dodam, najlepiej posiłki co 3 godziny, dużo wody. Słodycze, słodkie napoje i białe pieczywo najlepiej odstawić. Zamiast brzuszków polecam rower - potrafi zdziałać cuda :P

Gość gość
tak, tylko ZERO tego wszystkiego i uważaj na ukryty cukier w keczupach, sosach, daniach restauracyjnych. walą go wszędzie

Gość gość
Właśnie staram się jeść jak najmniej przetworzone jedzenie, większość owoców i warzyw mam wlasne z ogródka więc trzymajcie kciuki :)

Gość zielina090
oczywiście że da tylko musisz uważać na to co jesz, ja jeszcze brałam tabletki piperine forte bo się naczytałam o odchudzających właściwościach ostrych przypraw ale jak najbardziej to był dobry wybór i dobry spalacz:)

Gość mariola553
Jasne da się ja przy swojej diecie odstawiłam napoje gazowane, słodycze jem przy jakiejś okazji a pieczywo razowe rano;) Jem regularnie i dołączyłam do tego suplement African Mango http://szczupla-kobieta.pl i powiem Wam,że efekty widać było już po 1 miesiącu bo to jednak nie mały ubytek -8kg ;) a później to było już z górki;) apetyt zmniejszył się a i miałam więcej energii a co najważniejsze uśmiech z mojej twarzy nie znikał ;) bo czemu ma się być smutnym jak widać efekty ;)