Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja dobrze pujdzie i mnie nie wystawi to jutro jestem umowiony w hotelu z murzynk

Polecane posty

Gość gość

Pierwsszy raz bede to robil z czarna.Hahah ale mam rozkmine teraz.Chyba ,ze mnie wystawi suka

Gość gość
jak mnie wystawi to 50 f pojdzie sie j***c za hotel Ruchal ktos murzynki ? Moich 2 bylych kumpli walilo i jeden mowi ze lepsze od bialych a drugi mowil ze smierdza. qrwaa co robic

Gość gość
trochę waży na bank ponad 130 kg , ale chciałem raz w życiu zrobić to z murzynką. w dodatku to Amerykanka

Gość gość
nie jest gruba bo chodzi regularnie na fitness . to angielka ale pochodzi z afryki .Fajna dupcia ale boje sie ,ze mnie wystawi bo cos za latwo mi poszlo umowienie sie.

Gość gość
kilkanaście ciemnych zaliczyłem, taki sam kawałek mięsa jak biale bez różnicy...

Gość gość
a ja zrobiłam to z czarnym muzułmańskim emigrantem bo bardzo chciałam. nie zyskałam poklasku ale i też nie śmierdział i miał dużego :)

Gość gość
Murzynki są wstrętne raz walilem w Holandii też musiałem spróbować waliło od niej jak z obory jak się spociła za to azjatki palce lizać małe smigiełka z ciasnymi piczkami i takie delikatne a murzynki to porażka nie polecam

Gość gość
jak zalicze czarna biore sie za hinduske i azjatke i latynoske. Najgorzej z azjatkami jak narazie

Gość gość
w sensie umowienia sie na friends with benefits