Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wygląd to nie wszystko

Zostawiłem ładną i dobrą dziewczyne po 4 latach związku

Polecane posty

Gość wygląd to nie wszystko

bo wygląd to nie wszystko, niestety. Nie była dobrą gospodynią domową oraz nie potrafiła gotować, paliła fajki i nie potrafiła rzucić, i do pracy nie bardzo się nadawała, ciągle jej praca nie pasowała i albo rzucała albo ją zwalniali, była też niestabilna emocjonalnie, skoki humorów itp. Po 4 latach dałem spokój. Poznałem potem mniej urodziwą ale gospodarną, i choć miała nieciekawą przeszłość to bardziej mi pasowała, jestem z nią ponad 10 lat i mamy gromadke dzieci i żyjemy w spokoju. Więc wygląd to nie wszystko.

Gość gość
chcesz w kakao pissdana?

Gość gość
Chwalisz sie czy zalisz?

Gość gość
przestroga dla innych, ładna nie zawsze się nadaje do związku, raczej w większości nie

Gość gość
Haha gospodarna dziewczyna ;) Brzydsze nie mogą wybrzydzać dlatego chętnie usługują facetom. Czy Ty potrafisz gotować i jesteś równie gospodarny co Twoja żona? Jeśli nie to ona jest frajerką.

Gość gość
gość dziś >>> przyszła stara panna się odezwała?

Gość gość
Chciałbyś ;) Nie każdy facet szuka służącej. Żeby być z kimś takim jak Ty trzeba być desperatką.

Gość gość
może ja się nie znam (jestem facetem), ale lepsza stara panna niż idiotka i służąca jakiegoś brzuchatego, wyliniałego janusza, któremu się myli dziewczyna/narzeczona/żona z posługaczką i kucharką :o

Gość gość
19:56 jasne, że lepiej. Zrobił kobiecie gromadkę dzieci i na tym jego heroizm się kończy.

Gość gość
to ta ładna miała szczęście...skończyć z gromadką dzieci i zmarnować sobie życie.

Gość gość
Wiesz jeśli kogoś stać i chce to gromadka dzieci to nie problem. Autor jest typowym Januszem, który myśli, że kobieta powinna pracować i ogarniać dom sama.

Gość pojęcie wyglądu
gość dziś autor nie napisał że nowa jest brzydka tylko mniej urodziwa, co może być 7/10 zamiast 9/10, bo chyba 1/10 nie wziął w zamiane

Gość gość
gość dziś tak, bogatsi szukają tylko ozdoby do pochwalenia się, służące już mają

Gość gość
gość dziś dla niektórych gromadka dzieci to szczęście tępa pało, nie każdy chce mieć wille z basenem i służące, i bank pełen srebrniaków

Gość gość
gość dziś wnioski wyciąga skąd panna??? nawet foto nie wstawił przecież

Gość gość
20:13 gromadka dzieci tak, ale nie mąż janusz, który myśli, że żona to jego służąca. Ciekawe o jaką nieciekawą przeszłość chodzi;)

Gość gość
Z takim kretynem może być tylko potwór. Wiadomo, że jego żona jest desperatką. Sprząta po nim i gotuje z wdzięczności, że ją chciał. Jak jej palma odwali ( znam 2 takie brzydkie i gospodarne ) to jeszcze się puści.

Gość kopnąć w doope ładną
bo baba ma być tylko ładna i bogatemu mężowi tylko doopy dawać NIC WIĘCEJ, nawet herbaty nie musi umieć zrobić, bo po hooj? najlepiej ładna i głupia jak but, i łatwa do wymiany. Gratuluje rozumu feministki, macie to na co zasługujecie.

Gość gość
Nie prawda;) Baba musi być gospodarna, zarabiać i cicho siedzieć. To właśnie takie Janusze uważają, że kobieta ma im dawać na zawołanie. Narobi taki pajac dzieci i później się dziwi, że trzeba im buty nowe kupić. Facet nie musi być bogaty. Ma być normalny i nie traktować kobiety przedmiotowo. Powinien umieć gotować i sprzątać po sobie.

Gość gość
gość dziś to ta ładna miała szczęście...skończyć z gromadką dzieci i zmarnować sobie życie. >>> szkoda że cię matka nie wyskrobała, nie byłoby teraz tej wypowiedzi

Gość gość
facet pracuje poza domem a kobieta zajmuje się domem, to jej praca. Gdzie problem? Nianie mają wychowywać dzieci bo babie kariera w głowie?

Gość gość
jak chcesz mieć gromadkę dzieci to willa i pełne konto (srebro możesz sobie wsadzić w buty) są wręcz wskazane

Gość żałosne bizneswomanki
tępe peezdy nie mogą przeboleć że inna chce i potrafi się zająć domem i rodziną, gdy one robią "kariery" i spełniają się jako bizneswoman, co zazdrosne suki. Umiecie wode zagotować nie przypalając? buahahahaha

Gość gość
Kolejny pajac, który uważa, że dzieci są tylko kobiety. Nie wiem czy wiesz, ale lekarz odcina pępowinę i ojciec może się dzieckiem zająć. Nie jest przyklejone do mamusi i jak przestanie ssać cyca tatuś będzie tak samo wydolny;) Zresztą o czym my gadamy... większość z was chce, żeby kobieta pracowała w domu i zawodowo. Przecież wy nie potraficie utrzymać nawet 1 dziecka ;) No chyba, że chcesz ciągnąć kokosy z 500+ produkując kolejne dzieci. O takiej pracy kobiety pisałeś?

Gość gość
czajnik elektryczny ciężko przypalić

Gość gość
gość dziś powiedziała tępa peezda i przyszła stara panna i bizneswoman, zdechniesz marnie z bankiem pełnym kasy śłepoto umysłowa

Gość gość
w przeciwienstwie do kariery, urodzenie dzieci to zadne osiagniecie. glupi to potrafi. a kariere zbudowac juz nie.

Gość gość
20:36 umiem gotować, a ciasta robię takie, że szczena opada. Sprzątam bo nie lubię syfu. Nie mam zamiaru być służącą i robić wszystko za faceta. Wy też brudzicie i musicie jeść więc łaski nie robicie. Pracuję i nie mam zamiaru dojeżdżać się w domu.

Gość grzeczyny grześ
gość dziś kto ci tępa suko powiedział że autor nie zajmuje się dziećmi? wczytujesz fikcje i farmazony wyssane z doopy, nic na ten temat nie wiedząc. Nic dziwnego że faceci was suki olewają lub oleją, hooj z takimi babami