Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do pań chodzących półnago po mieście

Polecane posty

Gość gość
Jestem kobietą (starszą niz te "dziewczyny w spodenkach") i odpowiem Ci tak: też rażą mnie te półnagie dziewczyny paradujące po ulicach w strojach "jak na plażę" i wstyd dla nich, że FACET ZWRACA IM NA TO UAWAGĘ. Niestety- takie czasy i co można zrobić?

Gość gość
przewiewniej tak jest - uwielbiam, jak czuję TAM wiatr... poza tym to działa na facetów - uwielbiam ten napalony wzrok...

Gość gość
fajnie wyglądają te spodenki więc noszę, nic w tym specjalnego nie ma

Gość gość
SUCZYSKA KTÓRE CHCĄ RŻNIĘCIA SIĘ TAK NOSZĄ

Gość gość
tak robią niedowartościowane i spragnione jakiegoś fiuta ,to przecież oczywiste,spójrzmy na twarze,piękne nie są

Gość gość
oj prawiczki prawiczki...

Gość gość
nie jestem prawiczkiem suczkooo :-)

Gość gość
Kuźwa, ile jeszcze tematów na ten temat? Może coś wyjasnię: po 1sze mam 34 lata i takich gaci publicznie nie noszę. Ale śmieszą mnie komentarze typu: takie laski chcą atencji, chcą rżnięcia. Otóż nie. One uważają, że są po prostu modne. Niestety, takie czasy. 100 lat temu nie do pomyślenia byłoby założenie mini. Czy kobiety pokazujące nogi w mini też chcą rżnięcia?

Gość gość
najprawdopodobniej też :-)

Gość gość
tak też,ja mini zakładam TYLKO na randkę i jak napalona jestem i zabujana ,w innym przypadku nie ma opcji na taki strój

Gość gość
Ja nie chcę rżnięcia, ale lubię jak faceci się ślinią na mój widok,kręci mnie to, że nigdy nie zrealizują swoich fantazji ze mną i tylko się gapią. Gdyby któryś np. złapał mnie za tyłek, to dostanie w ryj. Najlepiej z kopa.

Gość gość
bo właśnie jesteś niedowartościowana i tak się dowartościowywujesz ,dodatkowo jesteś p*****lnięta i prymitywna suczaaa :-)

Gość gość
Mam 25 lat i nigdy bym nie włożyła takich gaci. Lubie szorty, szczególnie w te upały , ale zakrywają mi cały tyłek. Podejrzewam, ze te laski podążają za "moda" i tez im gorąco ;)

Gość gość
gość dziś bo właśnie jesteś niedowartościowana i tak się dowartościowywujesz ,dodatkowo jesteś p*****lnięta i prymitywna suczaaa usmiech.gif x To wy jesteście prymitywni, zobaczycie kawałek tyłka i ślina wam leci dosłownie, jak zwierzęta.... lubię się bawić facetami. Wystarczy kawałek tyłka pokazać czy cycka i wszystko można załatwić.

Gość gość
oni też ale Ty też :-)

Gość gość
tak z ciekawości a co np. udało Ci się załatwić golizną?

Gość gośćpiekna
ja wszystko "załatwiam moim uśmiechem nic nie pokazując

Gość gość
Wszystko da się załatwić-pracę, nie zapłacenie mandatu, holowanie auta, jakieś naprawy, w pracy podpisanie umowy z klientem itp. Zawsze wystarczy guziczek odpiąć, oczywiście niby przypadkiem haha. Zaznaczam,że do seksu nigdy nie doszło, chociaż Ci mężczyźni pewnie na to liczyli hahaha

Gość marina7777
ja tak chodze ubrana bo lubie pokazywac cialo mam zrobione piersi wiec czemu ich nie pokazywac? chodze bez stanika w topie mini spudniczce i uwazam ze o nic zlego!uwazam ze tu pisza zle o takim stroju kobiety z kompleksami i cellulitem bo zamiast zrobic cos ze soba to sa zapuszczone a potem sie dziwic ze ich mezowie chodze do sexowynch pan takich jak ja na to co nie dostaja w domu :) tyle w temacie

Gość gość
dyskusja miedzy nami kobietami.ale jak na ten watek wpadnie jakis facet (czekamy) to powie ze jak ma zgrabny tylek to oczu nie moze oderwac i zeby wszystkie zgrabne tak sie ubieraly to by bylo na czym oko zawiesic.nam sie nie podoba, bo wulgarnie i niechlujnie to wyglada, a faceci sie slinia jak tylko jakas golizna.najlepiej zeby w bikini lataly po miescie,albo i bez.no chyba ze wlasna 20-letnia corka sie tak ubierze, to bedzie sie darl "bo to jeszcze dziecko" ale na dupcie jej kolezanek sie bedzie lampil

Gość gość
nie nie jestem zapuszczona,analizuję charaktery :-) pracuję w modzie ,poszukuję piękna w kobiecie ,a nie jest dla Ciebie męczące w przypadku załatwienia pracy wyglądem że taki szefunio ciągle się naprzykrza ,ja długo czegoś takiego nie wytrzymuję

Gość gość
pol nago tak chodze ale pchizde mam zawsze zakryta

Gość gość
Nie mówcie, że w dźisnowych, ciasnych szortach, ci/pa się nie zaparza. ..:) i że to takie "przewiewne" spodenki na mega upał:):) Ja mam oczywiste skojarzenie- w latach 90tych w takich dzinsowych szortach paradowały tirówki, i dzivki szukające klientów , stojące na poboczu wylotowych tras. Przekaz dla mężczyzn jest jednoznaczny. W moim mieści 12-14 latki chodzą w tych "zaparzaczach", widocznie jest moda na korestwo.

Gość gość
mnie się ta moda podoba więc sama się tak noszę. Oczywiście mogę być bardzo nieobiektywna, bo przyjmuję, że u innych kobiet mogą mi się podobać tak naprawdę podobać tyłki, nie spodnie...ale spodnie też fajne :P

Gość gość
uwielbiam podniecac facetow zeby im nawet na ulicy te paly staly

Gość gość
jedna z drugą jarają się troglodytami ze "sterczącymi pałami" na ich widok, a potem ryk, że faceci zdradzają. Drogie Panie - same wychowujecie pokolenie prymitywów i godzicie się by was uprzedmiotawiać.

Gość gość
one tego i tak nie pojmą :-) nie na ich główki

Gość gość
słyszałaś kiedyś o lesbijkach?

Gość gość
up