Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do pań chodzących półnago po mieście

Polecane posty

Gość gość
paskudne są takie spodnie i pisze tak jako dziewczyna :O idiotyczna,obleśna moda.. lubie spodenki które zakrywają cały tyłek a nie takie jakieś tandetne łachmany :P moim zdaniem jak ktos nosi takie spodenki ma słaby gust i tyle.

Gość gość
jeszcze na plaże to rozumiem,ale np. w zestawieniu z ubraniem takim jak na zdjeciu wygląda to karykaturalnie. W dodatku te spodenki są takie postrzępione,jak zniszczone,no łachmany jak nic..jakby bezdomna była i nie miała nic porzadnego do ubrania :O w ogóle ostatnio jest paskudna moda,nie mają czego już wymyślać :O okropne są w ogóle dzinsy z dziurami :O co to za moda na niechlujnego biedaka

Gość gość
Mnie sie zawsze taka punkowa/rockowa moda podobala. Cieszy mnie, ze teraz latwo o takie rzeczy w sklepach

Gość gość
up

Gość gość
Tak po prostu kobieta bez klasy wygląda. Można być seksowną i piękną bez konieczności rozbierania się do pół naga ale nie wiele kobiet to ma w sobie

Gość gość
Może wcale nie chodzi o bycie seksowną? Zgodzę się, że seksowna kobieta we wszystkim wygląda seksownie, ale nie noszę takich spodni żeby czuć się seksowną. Jakby mi na tym zależało to nie wiem...miałabym długie włosy na przykład.

Gość gość
up

Gość gość
Zazdrosne stare baby sa zazdrosne bo piekne nastolatki kusza swoimi pieknymi seksownymi cialami:)

Gość gość
mam 19 lat i w życiu bym takich "spodenek" nie założyła, majtki zakrywając więcej... dla mnie takie spodenki są d****arskie, sama jestem szczupła, zgrabna, a nigdy bym czegoś takiego nie założyła, a to że niektóre tłumaczą "bo jest przewiewnie", przewiewna to jest sukienka a nie podarte dżinsowe spodenki, tak samo gdy mówią "taka moda" ta moda to chyba z pod latarni jest wyciągnięta choć pewnie dziewczyny które się tak ubierają chcą się dowartościować, mają kompleksy itp bo jak kobieta zna swoją wartość i wie że jest ładna i się sobie podoba to potrafi wyglądać kobieco, ponętnie, seksownie w ubraniach które wszystkiego nie odsłaniają, taka to i w długiej sukience będzie wzbudzała podziw i przyciągała wzrok

Gość gość
droga nastolatko, rozumiem, że twoje życie kręci się wokół bycia seksowną i pożądaną, ale zapewniam cię, że niektórym z wiekiem to mija lub nigdy tego etapu nie przechodzą. Dlatego nie wmawiaj mi, że nie znam swojej wartości. Mam w d***e (tej której część podobno widać w moich poszarpanych spodenkach) czy ktos uważa mnie za seksowną, wręcz jestem pewna, że większość mężczyzn (i kobiet) ma dokładnie przeciwną opinię. Mam gdzieś przyciąganie spojrzeń innych bo mi to potrzebne jak rybie parasol. Zwyczajnie podoba mi się ta moda tak jak niektórym podobają się zwiewne namioty nazywanie sukienkami maxi.

Gość gość
up

Gość gość
gość wczoraj Nie mówcie, że w dźisnowych, ciasnych szortach, ci/pa się nie zaparza. ..usmiech.gif i że to takie "przewiewne" spodenki na mega upałusmiech.gifusmiech.gif Ja mam oczywiste skojarzenie- w latach 90tych w takich dzinsowych szortach paradowały tirówki, i dzivki szukające klientów , stojące na poboczu wylotowych tras. Przekaz dla mężczyzn jest jednoznaczny. x p********z głupoty bo w latach 90 tych nastolatki tez tak chodzily a nie tylko tirówy. sama mialam kilka par do półdupka a dziewica bylam do doroslosci i na tirach nie dawalam.podobalo mi sie i tyle. teraz tak bym sie nie ubrala bo dupa juz nie taka jedrna i uda za grube.

Gość gość
otóż moje życie nie kręci się na tym żeby być seksowną i pożądaną, co jak co ale ja mam taki styl że nie jestem seksowna :) napisałam tylko, że kobieta znająca swoją wartość, która wie że jest ładna i nie musi tego nikomu udowadniać potrafi ubrać się seksownie nie odkrywając siebie (czy też jak coś odsłania tylko część) czemu więc uważasz, że mówiłam o sobie? cóż trzeba nauczyć się czytać ze zrozumieniem ;) ja uważam, że to jest wręcz wulgarny ubiór, ale to moje zdanie, gdyż często jadąc do pobliskiego miasta widzę dz/i/wki w takich spodenkach pod latarnią... niestety..., choć i ona mają dłuższe niż niektóre dziewczyny na mieście :P jednak znam kobiety (z mojej rodziny czy też koleżanki) które przykuwają wzrok bez zbędnego wywalania pośladków czy biustu

Gość gość
Dlatego, że z góry założyłaś co taka kobieta chce. Więc ja zakładam, że to projekcja twoich własnych wartości :)

Gość gość
Takie myślenie, że każda kobieta chce być seksowna dla obcych ludzi na ulicy i tłumaczenie, że nie musi się rozbierać jest denerwujące. Rozmawiasz z dorosłymi kobietami, nie dziećmi którym trzeba takie oczywistości tłumaczyć.

Gość gość
Sama nie noszę bo poprostu nie mam takiego ciała. Ci co hejtują są na pewno zapuszczonymi, tłustymi babami i zazdroszczą takiego ciała.

Gość gość
20.53. Czy ja Ci czymś uwłaczyłam? Osobiście? że piszesz do mnie ad vocem wulgarnie? Pisałam o 00.04, wypowiedziałam swoją opinię na forum, mam do tego prawo. Widocznie zadziałałaś wg powiedzenia "uderz w stół, noźyce się odezwą". Z takim slownictwem i poszarpanymi szorcikami idealnie pasujesz na ktòrąś trasę wylotową. Nie pozdrawiam.

Gość gość
Jakkolwiek tamta wypowiedź była bardzo wulgarna to porównywanie zwykłych kobiet do tirówek to mniej-więcej ten sam poziom.

Gość gość
Ja też lubię taką modę i mam kilka par krótkich spodenek. Mam 21 lat, noszę rozmiar 36, nie mam cellulitu itp, więc nie mam powodów wstydzić się zakładać nieco krótsze spodenki. A że ludzie gadają? Zawsze będą gadać, ludziom wiecznie coś nie pasuje. Krótkie spodenki, tatuaże, kolczyki, glany itp. Niech każdy nosi co chce. Mam ważniejsze sprawy w życiu niż zamartwianie się o to, co pomyślą o mnie obcy ludzie na ulicy.

Gość gość
21.25. To nie było porównanie, lecz AUTOMATYCZNE skojarzenie. Mnie jest egal, że dziewczyny tak chodzą. W Polsce mogą, na szczęście, bo nie ma muslimów.

Gość gość
Muzłumanów, nie "muslimów". Musli to rodzaj jedzenia. A jeżeli takie masz skojarzenia to bardzo mi przykro i trochę ci współczuję.

Gość gość
dzisiaj kazda sie tak ubiera. Taka moda. Kobiety sa dzis wyzwolone chca sie puszczac i to robia.

Gość gość
Zazdrości kobiet jest wielka.Niestety tylko szczupłe i zgrabne kobiety widziałem w takich strojach. :)

Gość gość
Tak a stare otyłe lampucery zazdroszczą im wdzięku i ładnego ciała.

Gość gość
Aaa, jeszcze napiszcie, że wczoraj odkryłyscie seks:)) Hahaha:)

Gość gość
te szorty nie są tak bardzo gorszące Dziewczyny noszą jeszcze krótsze i bardziej obcisłe, z tyłu odsłaniają pośladki jak stringi a z przodu wrzynają się w c**e A pózniej taka mówi że ją kto zgwałcił. Dla mnie to takie obrzydliwe, brak klasy,, kultury i dobrego smaku. Ostatnio modne są krótkie szory z koronkami, które wyglądają jak majtki.

Gość gość
obrzydliwy to jest twój komentarz o gwałcie! Nawet jakby szła nago to nie usprawiedliwiłoby gwałtu. Tacy ludzie jak ty to zaraza społeczna, niedobrze mi się robi jak takich spotykam.

Gość gość
Moda jest moda a i tak każdy nosi to co lubi. W pracy obowiązuje dres kod ale prywatnie niech każdy sobie chodzi ubrany jak chce oby tylko nie nago. Drażnią was spodenki mocno wycięte a innych drażnią dekolty do pasa. Nie podoba Ci się to nie patrz i nie ubieraj się tak , proste.

Gość gość
gość dziś Jesli kobieta lub dziewczyna jest tak ubrana to znaczy ze suka kogos i jest chetna do kopulacji!

Gość gość
Ostatnio zwrocilam uwage na taka laske i powiedzialam do meza zeby odwrocil glowe :-p zasmialismy sie. Fakt ze jest to seksowne. Tylko czy wypada chodzic z półgołą dupa po miescie :)