Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Właśnie siedzę w samych majtkach i oglądam swój tłusty brzuch, obwisłe cycki

Polecane posty

Gość gość

ale sie spasłam masakra sadło na brzuchu, grube uda, tłuste wielkie cyce kiedys miescilam sie w ciuszki w rozmiarze S a teraz musze L kupowac :O co dziwne mam malą plaską d**e :O innym idzie w tyłek i mają dupska jak szafa, a ja jestem plaska, za to mam sadło i wielkie balony :O gęba jak donica :O

Gość gość
ja też, to się nazywa otyłość androgeniczna, męska czyli

Gość gość
Wielkie balony i tak rekompensują resztę więc jesteś cacy :D

Gość gość
czy to noxa

Gość dygnitarz
a w jakim celu masz majtki na sobie ?

Gość gość
Co to za podnieta dużymi zwislymi buforami z dużymi brodawkami jak placki ziemniaczane a suty jak pokrętła od stara hahaha :P

Gość gość
gość dziś Co to za podnieta dużymi zwislymi buforami z dużymi brodawkami jak placki ziemniaczane a suty jak pokrętła od stara hahaha jezyk.gif x wolę takie naturalne bufory które elegancko przelewają się w ręce niż sztywne jak piłka silikony które w każdej pozycji są takie same :D duze sutki łatwiej się pieści ;)

Gość gość
Pani to chyba ostatnio wrzuciła tutaj swoje foto brzydkiej dopy z pytaniem, czy się podoba

Gość gość
Tam gadanie, babka się po prostu nago zobaczyła i anonimowo pożaliła, znam sprawę

Gość gość
A mi tłuszcz idzie głównie w du/pę, nogi, ręce. W cycki i brzuch w ostatniej kolejności i to niby lepsze? Zapewniam że nie. A faceci 100 razy bardziej wolą wielkie cyce od wielkiej d**y (nawet okrągłej wystającej - wiem bo mam taką), zwłaszcza gdy do ogromnych pośladów w komplecie mamy dużo mniejsze piersi.

Gość gość
Kafeteria to wysypisko odpadkow co udowadnia miedzy innymi ten temat.A co do grubasów to sory,ale niea nic gorszego niz gruba baba dla faceta.A wystarczyloby tylko mniej żreć.Facet musi sie nameczyc by miec dobra sylwetke a baba tylko nie jesc zbyt duzo a i tak jestescie zapuszczone.to bardzo zle o was świadczy.