Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania820

Dziś spotkała mnie niemiła przygoda w drodze do pracy

Polecane posty

Gość Ania820

Dzisiaj spotkała mnie bardzo nieprzyjemna przygoda... Rano na śniadanie jadłam śledzie w śmietanie. Zapomniałam o tym i idąc na przystanek napiłam się soku jabłkowego. Po 10 minutach jazdy autobusem mnie wzięło... Po prostu tak rzadka biegunka, że nie mogłam jej powstrzymać... Sporo się ulało, po autobusie rozszedł się ten fetor... Co za wstyd, ludzie się patrzyli i odsuwali... Gdy wysiadłam zautobusu poszłam do toalety w metrze, żeby zdjąć i wyrzucić te brudne majtki i powycierać się papierem toaletowym, na szczęście nie było śladów na spódnicy, bo miałam na sobie rajstopy, które też musiałam wyrzucić. Kupiłam nowe majtki w pasażu, poszłam je założyć do toalety. Wsiadłam do metra i... znowu bulgotanie w środku. Po prostu niekontrolowany wyciek kału. Obleśny odór, ale tym razem ludzie, na szczęście, nie wiedzieli kto popuścił. Wysiadłam na stacji przy mojej firmie, poszłam do toalety w podziemiu zdjąć majtki... Zostałam w samej spódnicy bez majtek. Jak szłam od stacji do pracy, to przewiało mnie od dołu... Chyba nabawiłam się zapalenia pęcherza. Najgorsze było na koniec... Wychodziliśmy z kolegą i koleżankami z pracy, drzwi automatyczne się otworzyły i nagły podmuch wiatru podniósł moją spódnicę do góry... Wszyscy widzieli moje intymne miejsca... Co za wstyd, muszę zwolnić się z pracy...

Gość gość
Było. Ale może ktoś się nabierze, więc 0.5/10

Gość gość
prostak

Gość dygnitarz
tę historyjkę czytałem 10 lat temu na tym forum , chyba nadal jest w archiwum z komentarzami , że bajeczka wymyślona dla małych dzieci przed spaniem ! - w taki upał rajstopy ? - w taki upał majtki ? pokaż chociaż jedną kobietę w majtkach pod sukienką lub spódnicą !

Gość gość
Wybuchłem śmiechem więc daję mocne 2/10 :D

Gość Ania820
ale to się stało naprawdę , Przysiegam !!!!

Gość gość
to ty bylas w tym autobusie?a ja myslalam ze kloszard co wsiadl na nastepnym.kojarze cie z widzenia,jezdze codziennie do pracy te sama linia, moi znajomi z autobusu tez,wiec jutro o tej samej porze?nie jedz sledzi, bo to bylo obrzydliwe!

Gość gość
To na przyszłość już wiesz, że: a) nie warto łączyć śledzia w śmietanie z sokiem jabłkowym b) warto nosić ze sobą stoperan i przynajmniej jedną parę swieżych majtek Dziękuję za uwagę.

Gość kierowca autobusu
musialem otworzyc okna na postoju zeby wywietrzyc.wydawalas sie byc spokojna, a tu taka burza w brzuchu!niezla laska z ciebie, tylko ta historia mi troche obrzydzila

też coś kojarzę. jakaś laska w spódnicy piła sok, potem wsiadła do autobusu, zanim dojechał do skrzyżowania ludzie zaczęli wyskakiwać przez okna i krzyczeć ratunku!

Gość kanar miejski
jeszcze takiej jazdy nie bylo.nie dalem rady przeszukac wszystkich bo bym sie shaftal, ci co byli bez biletu powinni kupic ci stoperan i kilka par majtek w podziece!taniej niz 100 PLN mandatu

Gość dziennikarz radia zet
moze sie umowimy na wywiad w radiu?dalbym jeszcze namiary kolegom z gazet.jak dobrze pojdzie, bedziesz gwiazda tego lata

Gość gość
szkoda dziewczyny

Gość gość
:D

Gość gość
a gdzie to było ?

Gość gość
gość dziś a gdzie to było ? X W bujnej wyobrazni autora :o X Prowo 0/10

Gość gość
smutna historia

Gość gość
to nie pisze żaden dzieciak tylko zboczeniec od kilunastu lat, ma fiła na punkcie sikania i sr/ania kobiet, ciągle historyjki że jakas nie mogła wytrzymać z siku albo z ku/pą 10 lat temu był tu zbok który napisał że będzie płacił za filmik jak kobieta sika lub sra, nie musi być widać twarzy i płaci 200 zł dużo kobiet mu wysłało a ten nie płacił i była awantura