Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest możliwość ?

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny :) mianowicie, 13 dni temu kochałam sie z moim facetem, nie zabezpieczamy się i wyjął w ostatniej chwili, gdzie nie do końca wiedział, czy we mnie nie zaczął, jednak mówił, że raczej nie. Następnego dnia miałam owulacje i w 9 dniu po stosunku zrobiłam test, wyszła jedna kreska, a następnie w 11 dniu i także jedna kreska. Za 3 dni mam dostać miesiączkę, z czego bolą mnie piersi jak to zazwyczaj bywa, buzują mi hormony, wychodzą mi pryszcze i nie za dobrze się czuje. Myślicie, ze moge byc w ciazy jeśli dwa testy pokazały wynik negatywny, a objawy okresowe występują ?

Gość gość
Dziewczyno ile ty masz lat?Chcesz się bzykać bez zabezpieczenia i nie zaciążyć?

Gość gość
Test jest wiarygodny w dniu spodziewanej miesiączki, czyli jakieś 14 dni po owulacji. Wcześniej (jezeli doszlo do zapłodnienia ) poziom hormonu ciążowego jeszcze nie wzrasta, wiec nic dziwnego, ze testy są negatywne. Wiarygodny wynik będzie za te 3 dni. Wszystko to masz w opisie testu na pewno.

Gość gość
nie wkrecaj sobie, takie objawy to nie objawy.. :O

Gość gość
Powinniście się zabezpieczać jeśli nie chcesz zajść w ciążę. Swoją drogą jak wyznaczasz sobie dni płodne? ze jesteś pewna ze miałas wtedy owulację?