Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość indygo

Przez cale wakacje najprawdopodobniej nie będzie ani jednego dnia z temp. 30C

Polecane posty

Gość gość indygo

cieszycie sie? :/ Dzisiaj ostatni dzień z taka temperaturą...

Gość gość
tak, bo Polak jest przystosowany do zimna a nie upału

Gość gość
mi juz wszystko jedno, i tak nigdy nie planuje urlopu w Polsce

Gość gość
skąd masz takie informacje ?

Gość gość
do zimna to jest przystosowany Norweg albo Szwed a nie Polak lol

Gość gość
skąd? z Accuweather com, np.

Gość gość
współczuję tylko tym, co tak tłumnie porezerwowali wczasy nad naszym pieknym morzem

Gość prawictwo pospolite 152
a z czego mam sie cieszyć ? Czerwiec i tak był najcieplejszym CZerwcem od 10 lat .. Raz było nawet + 33 C , zdaje sie tydzień temu wiec na upały nie mozemy narzekać , bo je mamy od 3 tygodni

chyba tylko kretyn nie widzi tego .. Wystarczy zobaczyć przez okno . U mnie trawa wypalona przez słonce , już nie jest zielona jak miesiąc temu

Gość gość
eee ubrań na lato w ogóle w tym roku nie ma co kupować, bo jak jest 25 stopni najwyzej to niczego innego nie mozna ubrać jak normalne długie jeansy i koszulke z krótkim rękawkiem. Takie lato to gunvo nie lato

Gość gość
czerwiec czerwcem, ale w temacie jest okres od wakacji do wrzesnia :D

ja sobie raz szedłem chodnikiem zdaje sie w okolicach 17 czErwca to myslałem ze sie spale .. Tak słonce grzało oczywiscie byłem w krótkich spodenkach i koszulce ..

Gość gość
gość dziś współczuję tylko tym, co tak tłumnie porezerwowali wczasy nad naszym pieknym morzem X Zgadza sie, nad morzem jest zawsze jeszcze chłodniej niz w głębi PL, pojada sie poszlajać brzegiem morza i wiatr pixdzi :D

Przeciez mamy susze Wiesz ile musialem beczek wody wylać w tym roku do podlewania warzyw ? Codziennie rano wylewam pod pomidory 200 litrów wody , bo nie padało prawie nic od 3 tygodni w dodatku tempartura caly czas w okolicach + 30 C .. .Jak pada to przynajmniej zużywam mniej wody

Gość gość
prawictwo pospolite 152 dziś ja sobie raz szedłem chodnikiem zdaje sie w okolicach 17 czErwca to myslałem ze sie spale .. Tak słonce grzało oczywiscie byłem w krótkich spodenkach i koszulce .. X MOze masz nadwage? i sadło cie grzeje? Ja tam jestem szczupła i mi wiecznie jest za zimno ;/

był taki zimny czerwiec zdaje sie 4 lata temu ze caly czas przynajmniej padało i nic wody nie musiałem brać ..

Gość gość
Tak, bardzo. Nareszcie...

Gość gość
NIe chodzi o dni z deszczem bo tych bedzie mało w dalszym ciągu niestety..tylko o temperatury sie rozchodzi.. zeby chociaz rzeczywiscie popadało to ok..ale oni zapowiadaja taka beznadzieje ze az szkoda gadac.. bedzie tak byle jak, ani lato ani wiosna i malo deszczu..stepowienie gleby normalnie ;/

MOze masz nadwage? i sadło cie grzeje? Ja tam jestem szczupła i mi wiecznie jest za zimno ;/ nie mam nadwagi .. Czy ty jestes opalona ? Twierdzisz ze ci zimno , to co robisz przed komputerem .. Idz na dwór na leżak tam jest cieplej sie oplaisz troche . JA jestem mocno opalony

nie wiem o czym ty piszesz . .Dla mnie jest upał .. I nikt mnie nie przekona ze jest zimno .. Dawno sie tak nie opaliłem .. Chmur nie było prawie wcale. Wystarczy byc 3 godziny dziennie na dworze by sie opalic

Gość gość
Całe szczęście, tego nie da się wytrzymać.

Gość gość
Takie temperatury nam do niczego niepotrzebne.

Gość gość
ale musi ci smierdziec z genitasliow jak ty dzinsy w lipcu chcesz nosic pocisz sie jak swinia pewnie

Gość goscieee
ale musi ci smierdziec z genitaliów jak ty dzinsy w lipcu chcesz nosic pocisz sie jak swinia pewnie

Gość gość
dzinsy sa dobre na +15 C, a nie + 25 C +25 C w cieniu to + 45 C w słoncu jakim debilem trzeba być by nosić dzinsy w + 45 C 45 C to wiecej niz temperatira ludzkiego ciała Przy 45 C mozesz chodzić nago i nie zmarzniesz !!

Gość gość
pocą sie tylko opasłe wieprze i one smierdzą bo żrą fasfoody mac dunaldy i inne s****wa i z potem wydalaja toksyny debilu - czyli o sobie napisales wlasnie :D

Gość gość
+ 35 C w cieniu to około 55 C w słoncu 55 C w słoncu to o 20 C wiecej niz wytwarza nagie ludzie ciało

Gość gość
pocą sie tylko opasłe wieprze i one smierdzą bo żrą fasfoody mac dunaldy i inne s****wa i z potem wydalaja toksyny debilu - czyli o sobie napisales wlasnie taki twardy jesteś ? To wyjdz na dwór , a nie siedzisz w domu jak debil i narzekasz , że ci zimno

Gość gość
wyjdz na dwór , na dworze jest cieplej niż w domu

Gość gość
hehehe siedze na dworzu i pisze z fona, durniu :D